Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otišao Strašni lav

'Nora, u cijeloj Hrvatskoj za tebe noćas gore svijeće'

Nora paljenje svijeća (1)
Foto: Facebook
1/7
20.03.2013.
u 21:50

Cijela Hrvatska pali svijeće za preminulu Noru Šitum. "Da se njeno svjetlo nikada ne ugasi", piše na Facebook stranici Paljenje svijeća za Noru i ostale hrabre laviće kojima se ugasilo svjetlo života".

Cijela Hrvatska pali svijeće za preminulu Noru Šitum. "Da se njeno svjetlo nikada ne ugasi", piše na Facebook-stranici "Paljenje svijeća za Noru i ostale hrabre laviće kojima se ugasilo svjetlo života".

Oko dvije i pol tisuće članova grupe u svojim je domovima sinoć upalilo svijeću za malene anđele koji su nas prerano napustili. Ovu akciju pokrenula je humanitarna kršćanska udruga Putevi milosti, koja je uputila poziv da se za sve malene anđele od 18 do 21 sat upale svijeće, no svijeće gore i dalje i svakim trenom ih je sve više.

No, osim ove grupe na Facebooku je oko 20 sati pokrenuta i grupa podrške za osnivanje Zaklade Nora Fora kako bi se pomoglo i ostaloj djeci koja boluju od teških i malignih bolesti i kojima je pomoć potrebna.

>>Norina baka: Prije nego što je pala u komu rekla je da želi pašta-šutu

>>Norin otac: Napokon je slobodna, umrla je na našim rukama...

Komentara 2

MM
Miki Maus
21:58 20.03.2013.

baš šteta da nisu uspjeli......žalosno..

IR
Irmich
14:45 21.03.2013.

Žao mi je :((( dragi Allah ju je uzeo k sebi to ne mozemo promijeniti :'(...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije