Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dirljiva poruka

Norin otac: Napokon je slobodna, umrla je na našim rukama...

nora šitum, ivica šitum
Foto: Facebook
1/4
20.03.2013.
u 18:39

Znali smo da je ovo dan za opraštanje od naše male ljubavi i htjeli smo biti što duže s njom. U životu sam premalo plakao, a danas sam isplakao sav onaj dug u suzama iz prošlosti, napisao je Norin otac

Otac malene Nore Šitum koja je jutros nakon teške bolesti preminula u bolnici u Philadelphiji, Ivica Šitum, poslao je dirljivu poruku o posljednjim trenucima koje je proveo sa svojom kćeri.

Poruku koja je objavljena i na Facebook-stranici "Vratimo osmijeh Nori na lice NORA FORA Strasni LAV" prenosimo u cijelosti:

"Danas pada kiša. Ne pada onako jako s vjetrom već baš nekako blago, toplo, plačno. Jako smo iscrpljeni zadnjih dana i sinoć smo pokušali odspavati da skupimo snage za danas, ali nije išlo. Ipak smo se morali vratiti u bolnicu i biti pored nje jer kad je gledamo, tek onda odmaramo i tek smo tada smireni. Znali smo da je ovo dan za opraštanje od naše male ljubavi i htjeli smo biti što duže sa njom. U životu sam premalo plakao, a danas sam isplakao sav onaj dug u suzama iz prošlosti.

U 0.20 ili u 5.20 sati po našem vremenu naša mala duša napustila je svoje izmučeno tijelo. Otišao je strašni tatin i mamin lav i pridružio se svom čoporu malih lavova koji su otišli prije nje. Otišla je među svoje male prijatelje ćelavih glavica i tužnih umornih očiju, nadamo se u jedan bolji i sretniji svijet. Išla se igrati s Ivanom, Nikolom, Katjom, Garackim i svim onim malim mučenicima koji su otišli prije nje.

Skinuli su okove s našeg malog galiota jer je njena lađa došla do svoje mirne luke. Napokon je slobodna. Bez injekcija, bez lijekova, bez suza i boli. Umrla je na našim rukama i pored naših srca koja će do kraja života biti ispunjena ljubavlju i uspomenama na nju. Spavaj, mali umorni strašni lave. Vole te tata i mama."

>> Norina majka: Otišla je mirno i spokojno. Prelijepa kao i uvijek

>> Norina baka: Prije nego što je pala u komu rekla je da želi pašta-šutu

Ključne riječi

Komentara 32

OB
-obrisani-
19:09 20.03.2013.

mamice i tatice andeo na nebu sam sada ja sve vas jako volim molim se sada za vas.........

OB
-obrisani-
19:16 20.03.2013.

Bilo bi najbolje da sve novine pišu samo o Nori, njenom kratkom životu, njenim željama, njenoj majci, njenom ocu, njenim baki i djedu i tko zna još o kome osim o Barbi. U ovo teško doba tko plače nad dvojee poginulih radnika na poslu, koji su zatrpani zemljom izgubili život. Previše je ovo od novinara koji sa njenom majkom piše mnoge članke, možda bude više plaćen. Možda su novinari ovih rubrika plaćeni po reportažama. Tisuće Nora ima, i na ovaj način se napravila velika razlika između imućnih obitelji i siromašnih, kojima liječnici nisu u stanju kazati i prepisati pelene za njihovu teško oboljelu djecu ili sve one oboljele o kojima ako imaju sreće vode ponekada i pomažu volonteri. Tko je plakao i tako mnogo pisao o slućaju djevojke kojoj je otac skratio muke. Jako malo. Tko je o njoj brinuo, imali smo prilike pročitati u članku kojim smo saznali za učinkovitost njenih liječnika. Ponekada njeni prijatelji, koji su nešto pokušali ali jako kasno. Ona nije bila slućaj interesantan za Opačićku.

ZE
zeljkonl1
21:38 20.03.2013.

Tenkis,ja sam u ovoj prici najmanje vazan,a tvoje misljenje jos manje.Ne zavredjuje odgovora.Hladno pseto....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije