Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pala odluka

Nogalo se vraća na posao, ukinuta mu je suspenzija: 'Sretan sam što mogu opet raditi'

Boro Nogalo
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/3
08.09.2021.
u 14:43

Danas je potpisao izvansudsku nagodbu s dr. Duškom Markov Glavaš, vršiteljicom dužnosti ravnatelja, kojom je suspenzija ukinuta i on ponovno može raditi kao pedijatar u bolnici

Dr. Boro Nogalo vraća se na posao nakon devetomjesečne suspenzije. Danas je potpisao izvansudsku nagodbu s dr. Duškom Markov Glavaš, vršiteljicom dužnosti ravnatelja, kojom je suspenzija ukinuta i on ponovno može raditi kao pedijatar u bolnici.

Nogala je zimus suspendirao bivši ravnatelj dr. Ivo Dumić Čule, imenovan nakon što je Nogalo krajem 2019. iznenada smijenjen. Smijenjeni je Nogalo otvoreno je govorio o događanjima u bolnici i optuživao za nepravilnosti, ponajviše vezane uz projekt Centra dječje translacijske medicine.

Nova zagrebačka vlast imenovala je novo Upravno vijeće Dječje bolnice Srebrnjak, ono je smijenilo dr. Ivu Dumića Čulu s mjesta ravnatelja i raspisalo novi natječaj za ravnatelja koji završava krajem tjedna, a zbog sumnje u namještanje natječaja čelnica "starog" upravnog vijeća prof. Ana Stavljenić Rukavina bila je uhićena. Nogalo je ranije dobio i pravomoćnu presudu prema kojoj je njegova smjena bila nezakonita.

– Sretan sam i zadovoljan što mogu opet raditi, naročito u situaciji kad pedijatara nema dovoljno – kazao nam je dr. Boro Nogalo. 

Video: Boro Nogalo o odluci o udaljavanju s radnog mjesta

Ključne riječi

Komentara 3

VA
vatreni24
20:49 08.09.2021.

Nogalo je levi kadar kojeg su levi postavili za ravnatelja i sada ga levi muzemo vraćaju u bolnicu koju je uz suradnju levih pretvorio u svoju prčiju, okružio se sa svojim podanicima i mogao provoditi korupciju i mito za sebee i svoje poslušnike, što najbolje znamo roditelji koje je nevolja natjerala u tu bolnicu.

FR
franc251
19:36 08.09.2021.

Jako dobro, i što se dobiva s povratkom Nogala na posao pedijatra? Hoće li Nogalu vratit vodstvo nad projektom "Translacijski centar" ili će Muzemo zadržat kontrolu nad tim?

TM
trade_mark
16:28 08.09.2021.

spavaš li mirno, ana stavljenić rukavina?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije