Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pala odluka
Povratak na članak

Nogalo se vraća na posao, ukinuta mu je suspenzija: 'Sretan sam što mogu opet raditi'

Danas je potpisao izvansudsku nagodbu s dr. Duškom Markov Glavaš, vršiteljicom dužnosti ravnatelja, kojom je suspenzija ukinuta i on ponovno može raditi kao pedijatar u bolnici

Komentari 3

VA
vatreni24
20:49 08.09.2021.

Nogalo je levi kadar kojeg su levi postavili za ravnatelja i sada ga levi muzemo vraćaju u bolnicu koju je uz suradnju levih pretvorio u svoju prčiju, okružio se sa svojim podanicima i mogao provoditi korupciju i mito za sebee i svoje poslušnike, što najbolje znamo roditelji koje je nevolja natjerala u tu bolnicu.

VL
FR
franc251
19:36 08.09.2021.

Jako dobro, i što se dobiva s povratkom Nogala na posao pedijatra? Hoće li Nogalu vratit vodstvo nad projektom "Translacijski centar" ili će Muzemo zadržat kontrolu nad tim?

VL
TM
trade_mark
16:28 08.09.2021.

spavaš li mirno, ana stavljenić rukavina?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.