Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USPJEŠNA INTERVENCIJA

Noćna akcija HGSS-a na Biševu: Spašavali muškarca, prevezen helikopterom u bolnicu

Foto: HGSS Split
1/4
06.09.2022.
u 09:27

Kako se unesrećeni nalazio 30 metara iznad obalne crte s koje je pao, postavljeno je sidrište na 10-metarskoj litici kako bi ga se spustilo do morske linije u nosilima

Hrvatska gorska služba spašavanja noćas je imala pune ruke posla, i to u uvali Potok na Biševu kada je pala jedna osoba. 

Kako su izvijestili, na teren je izašla ispostava Vis HGSS-a Split, a dojava je stigla preko Centra 112 oko ponoći.

''Čovjek je zadobio opasne posjekotine na glavi, žalio se na bolove u kuku i zdjelici pa se sumnjalo na lom istih. Na intervenciju je izašlo osam članova ispostave, odnosno četiri člana stanice i četiri suradnika'', izvijestili su iz HGGS-a Split. 

Kako se unesrećeni nalazio 30 metara iznad obalne crte s koje je pao, postavljeno je sidrište na 10-metarskoj litici kako bi ga se spustilo do morske linije u nosilima, odnosno do broda. Akcija je uspješno obavljena, a unesrećeni je prevezen u Komižu odakle je hitnim helikopterskim letom prevezen u splitsku bolnicu.

Akcija je završila u 2.15 sati.

>> VIDEO Ivošević tvrdi da je nasilni susjed zlostavljao svoju ženu: 'On ima problem s narkoticima, ja ga se ne bojim'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije