Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠILI U REMETINCU

Dvojica mlatila zaštitara, treći nije sudjelovao

Zagreb: Nasmrt pretučen zaštitar automat kluba, policija traži napadače
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
1/4
05.09.2022.
u 16:40

Dvojac koji se sumnjiči za smrtonosno premlaćivanje zaštitara, od ranije je poznat policiji. Prekršajno su do sada bili prijavljivani zbog alkohola, droge, tučnjava...

Zagrebačka policija dovršila je kriminalističko istraživanje stravične priče koja je protekli vikend šokirala javnost. Za  nanošenje teške ozljede sa smrtnom posljedicom osumnjičeni su Arian B. (22) i Martin P. (23) koji su dovedeni na zagrebački Županijski sud  gdje im je sudac istrage odredio istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela. Utvrđeno je i da Tomislav K. (34) nije sudjelovao u napadu na zaštitara Hrvoja Zanatića (40), kojeg su njegovi kompanjoni, kako se sumnja, brutalno pretukli. Od posljedica tog premlaćivanja Zanatić je malo nakon napada preminuo u bolnici.

VIDEO Novi detalji napada na zaštitara u Trnju: Glavni napadač (22) poznat po tučnjavama, sudilo mu se i zbog droge.

Sumnja se da su Arian B. i Martin P. u društvu Tomislava K. 3. rujna oko 4 sata došli u automat klub u Lastovskoj. Arian B.  se kako se sumnja, neprimjereno ponašao prema djelatnici pa se Zanatić umiješao, pokušavajući je obraniti. Verbalni sukob je prerastao u fizički, a u sve se, ničim izazvan, kako kažu u policiji, umiješao i Martin P.  Njih su dvojica, kako se sumnja,  zajedno rukama i nogama izudarali nesretnog Zanatića, a zatim pobjegli zajedno  s Tomislavom K., koji u napadu na zaštitara nije sudjelovao, ali nije ni reagirao niti je premlaćivanje zaštitara pokušao spriječiti.

Zanatiću je nakon napada pozlilo te mu je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb, gdje je od zadobivenih povreda preminuo. Dvojac koji se sumnjiči za smrtonosno premlaćivanje zaštitara, od ranije je poznat policiji. Prekršajno su do sada bili prijavljivani zbog alkohola, droge, tučnjava...

Ključne riječi

Komentara 8

SA
sargu123
16:46 05.09.2022.

Nadam se da sud neće pronaći nikakve olakotne okolnosti ali zato puno onih otegotnih. 15 godina bila bi prava mjera za te divljake.

Avatar MinerVlado
MinerVlado
17:08 05.09.2022.

Sva tri na vješala! Bez suđenja.

Avatar kvasac60
kvasac60
16:53 05.09.2022.

Imena??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije