Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOKANTAN SLUČAJ

Njemački policajac raskomadao muškarca jer ga je on to tražio

ubojstvo dresden
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/9
29.11.2013.
u 18:29

Šef dresdenske policije rekao je da je žrtva od djetinjstva maštala o tome da ga netko ubije i pojede

Njemački policajac uhićen je nakon što je u njegovom dvorištu pronađeno zakopano raskomadano tijelo muškarca, izvijestila je policija u Dresdenu, prenosi Reuters.

Počinitelj, 55-godišnji Detlef G., i žrtva, 59-godišnjak iz Hanovera, upoznali su se u listopadu preko fetišističke kanibalističke stranice. Prvo su komunicirali putem interneta i telefona, a za 4. studenog dogovorili su prvi susret uživo.

Optuženi policajac je rekao kako je žrtvu ubio nožem, nakon čega ga je narezao na više dijelova te ih zakopao u svom dvorištu, rekao je glavni inspektor Maik Manda na konferenciji za medije.

Optuženi policajac tvrdi da u sukobu nije bilo kanibalizma te da je 59-godišnjaka ubio na njegov zahtjev, prenosi BBC. Šef dresdenske policije Dieter Kroll rekao je da je žrtva od djetinjstva maštala o tome da ga netko ubije i pojede.

Komentara 3

MA
malus
18:45 29.11.2013.

Haha, ja sam za to da se i njihova zajednica zove brak

ŠS
Štap sa glavom
21:45 29.11.2013.

Malus, ja te podržavan jer to je društvo i cilj kojemu ova sretna i vesela zemljica stremi. Neka nam velika i jaka Njemačka bude uzor u svemu.

AS
ante_slavonac
10:48 01.12.2013.

Oni su se voljeli malo drugačije nego ostatk svijeta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije