Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poginulo 298 ljudi

Nizozemski dužnosnik: Dobili smo 200 tijela stradalih u nesreći

ukrajina
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
22.07.2014.
u 23:40

Tuinder je kazao da se moraju vratiti na mjesto pada i nastaviti potragu za tijelima.

Nizozemski dužnosnik je kazao da se mora nastaviti potraga za tijelima žrtava zrakoplovne nesreće u Ukrajini, jer su dosad dobili samo 200 tijela, piše BBC.

Forenzički stručnjak Jan Tuinder je kazao da je njegov tim počeo brojati tijela iz nesreće zrakoplova Malaysia Airlinesa koja su stigla u grad Harkiv. U zrakoplovnoj nesreći je poginulo 298 ljudi.

Tuinder je kazao da se moraju vratiti na mjesto pada i nastaviti potragu za tijelima. - Nećemo otići iz ove države sve dok ne pronađemo sve posmrtne ostatke - kazao je nizozemski stručnjak. Ranije se izvještavalo kako je u vlaku koji je stigao u Harkiv 280 tijela. Tuinder je kazao da je pouzdani izvor koji je bio kod vlaka kod unošenja tijela rekao da je bilo 200 tijela. No, kazao je i da se brojka može povećati kako će forenzičari pregledavati vagone.

>>Tučnjava u parlamentu: Kijev mobilizira sve mlađe od 50 godina

>>Vlak s tijelima žrtava napustio pobunjenički teritorij

Komentara 1

Avatar El Indio
El Indio
07:47 23.07.2014.

Stiglo je toliko koliko su naoruzani pijani banditi dopustili u okupiranom teritoriju Ukrajine, ostatak ce stic kad sef Putin odluci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije