Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
auto visio nad rupom

Nikola Šafarić: Auto mi u Mađarskoj napali izvanzemaljci!

auto u rupi
Nikola Šafarić/eVaraždin.hr
04.04.2013.
u 15:18

Nogometaša Šafarića nazvali su i obavijestili da mu je auto pogrešno parkiran. Začudilo ga je to jer, posvjedočio je, uvijek parkira ispravno. Uputio se na mjesto događaja, a tamo je ugledao nevjerojatan prizor. Auto je visio u rupi

Bilo je gotovo nestvarno, kao djelo neke više sile ili izvanzemaljaca. Jedna je guma doslovno bila ''ni na nebu ni na zemlji''. Tim je rečenicama portal  eVaraždin opisao trenutak u kojem je bivši kapetan Varteksa Nikola Šafarić u srijedu zatekao svoj automobil na parkiralištu ispred zgrade u Kaposvaru.

Naime, dok je bio na treningu, Šafarića su nazvali i obavijestili ga da mu je automobil pogrešno parkiran. Začudilo ga je to jer, posvjedočio je, uvijek parkira ispravno. Uputio se na mjesto događaja, a tamo je ugledao nevjerojatan prizor. Susjed je skakao oko automobila koji je malo visio. Isprva je posumnjao da mu je pukla guma, no kad se približio, ustanovio je da se ispod nje pojavila rupa promjera od oko metar i pol!

Začuđeni Šafarić nekako je uspio izvući auto i to bez oštećenja, a gradske vlasti obećale su da će rupu zatrpati sljedećih dana. Pretpostavljaju da se pojavila zbog velike količine kiše i snijega. Iznenađeni nogometaš poslije je događaj komentirao na Facebooku gdje je napisao da su mu ''auto napali izvanzemaljci''.

>>Pogledajte snimku rupe u koju je propao muškarac na Floridi

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije