Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
smatra se mrtvim

Pogledajte snimku rupe u koju je propao muškarac na Floridi

Louis van Gaal
Foto: AFP
1/2
03.04.2013.
u 10:17

Jeff Bush nestao je u rupi dubokoj oko 18 metara koja se otvorila ispod njegove spavaće sobe.

Reuters je objavio video rupe na Floridi koja je "progutala" 36-godišnjeg Jeffa Busha koji je spavao u svom krevetu. Video je snimljen u veljači kada se incident i dogodio, no tek sada su ga objavile vlasti okruga Hillsborough.

Podsjetimo, Jeff Bush nestao je u rupi dubokoj oko 18 metara koja se otvorila ispod njegove spavaće sobe. Njegov brat skočio je u rupu i počeo kopati ne bi li ga pronašao. Reagirali su i spasioci čiji su napori također propali te je izgubljena nada da je Jeff Bush živ. Njegovo tijelo nije pronađeno te se sada smatra mrtvim. 

>> Ovo je rupa u koju je propao muškarac s krevetom! 

>> Nova rupa nedaleko od mjesta gdje je zemlja 'progutala' čovjeka

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije