Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HDZ u Krapini

Nikica Valentić u ime "stare garde" podržao Karamarka

HDZ u Krapini (1)
Foto: Matija Topolovec/PIXSELL
1/4
28.11.2011.
u 21:00

Valentić je kazao kako je bilo i težih vremena te da vjeruje kako će HDZ i iz ove bitke izaći kao pobjednik

- U ime stare garde pozivam Zagorce, Međimurce i Varaždince na zajedništvo, jer to je zalog naše snage. Tako nas je učio naš pokojni predsjednik dr. Franjo Tuđman - poručio je HDZ-ovcima na zavšnom skupu za 3. izbornu jedinicu u Krapini bivši premijer Nikica Valentić. Dodao je kako je u Hrvatskoj bilo i težih vremena te da on vjeruje da će HDZ i iz ove bitke izaći kao pobjednik učinite sve da do pobjede dođe.

Na snagu i zajedništvo HDZ-ovce je pozvao i Ivan Jarnjak, koji je posebno omiljen u Zagorju te je i pozdravljen burnim pljeskom . - Mogu mi uzeti sve, mogu mi reći svašta, ali nitko mi ne može uzeti činjenicu - da sam sudjelovao u stvaranju Hrvatske, te da sam član HDZ-a. Nikada nitko u ovoj županiji nije pobjedio HDZ-a. Učimo sve da tako i ostane. Nemojte se bojati, pokažite snagu i borbenost. - poručio je Jarnjak.

Tomislav Karamarko, poručio je kako mu je čast i zadovoljstvo što je prvi na listi u zavičaju prvog hrvatskog predsjednika.

- Kukuriku je već podijelio fotelje i proglasili nas gubitašima, no Hrvatska nije i neće biti ničiji pljen - naglasio je Karamarko te iz Krapine uputio apel svima da dobro razmisle kakvu budućnost žele za sebe i svoju djecu, kako bi izbjegli zlo u slučaju da Kukuriku dođe na vlast, a to zlo, kaže Karamarko može biti napravljeno namjerno ili iz neznanja. Meni je na prvom mjestu dobrobit domovine.

Ovo je novi HDZ sa svježom snagom, a odgovornost za sudbinu Hrvatske pokažimo sada i ovdje - poručio je Karamarko, koji je istaknuo nekoliko važnih stvari iz programa za bolji život u Zagorju, poput razvitak medicinskog turizma po kojem je Zagorje poznato.

- Oni kukuriču da će odmah početi s radom, a da li netko od vas zna barem jednu točku iz famoznog plana 21? Ne, jer taj je kvazi plan samo šuplja priča - kazao je Karamarko.

Domogoj Milošević, drugi na listi u 3. izbornoj jedinici kazao je kako je čelnik Kukuriku koalicije odbio s njim sučeljavanje u Varaždinu i u Čakovcu - iz razloga jer je naš plan jedinstven i konkretan, bolji od plana Kukuriku koalicije - kazao je Milošević.

HDZ-ovci su se u Krapini častili zagorskim vinom, a svirali su im Podvinčani, domaći glazbenici iz Jarnjakova kraja.

Komentara 47

K1
k1milica
21:57 28.11.2011.

ziveo savez komunisticke omladine navjeke vjekova aten tj amen

K1
k1milica
21:55 28.11.2011.

onda drugovi glas za SKO jevku ili SKO jevca? kako drug postaje gospodin?

GD
glas-dubrave
11:50 29.11.2011.

Dakle, ovaj put za HSP! Za samostalnu i slobodnu Hrvatsku! EU, ne hvala!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije