Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OVO SE NE VIĐA SVAKI DAN

Nijemci iz prometa zaustavili autobus iz BiH pun putnika, nisu mogli vjerovati u kakvom je stanju

Njemačka policija
Matthias Balk/DPA/PIXSELL
06.02.2024.
u 10:33

Pažljivijim pregledom autobusa uočeni su dodatni nedostaci kao što su višestruke pukotine na nosivom okviru, porozne gume kao i katastrofalno stanje kočnica te prijeteći kvar na stražnjoj upravljačkoj osovini.

Policija Karlsruhea objavila je da su u petak popodne iz prometa isključili nesiguran autobus koji se iz Dortmunda kretao prema Neumu u Bosni i Hercegovini.

Kako navodi policija na autobuskoj stanici u Karlsruheu uočili su autobus na kat sa 70 putnika koji je bio u jako lošem stanju. Policajci ističu kako su tehnički nedostaci bili očigledni, nabrajajući da je prednji dio autobusa bio puknut, gume loše, a da su retrovizori bili pričvršćeni samo vezicama, piše klix.ba.

"Pažljivijim pregledom autobusa uočeni su dodatni nedostaci kao što su višestruke pukotine na nosivom okviru, porozne gume kao i katastrofalno stanje kočnica te prijeteći kvar na stražnjoj upravljačkoj osovini. Nakon vještačenja motornog vozila, daljnja vožnja je prekinuta odmah zabranjeno te je naređeno i stavljanje vozila izvan pogona", priopćili su iz policije.

VEZANI ČLANCI: 

Provedenim nadzornim mjerama službenici su, osim ozbiljnih tehničkih nedostataka, utvrdili da su trojica vozača, u dobi od 50 do 55 godina, znatno prekoračila dopušteno vrijeme vožnje, odnosno da su prekoračili broj sati koje su smjeli provesti

"Prvotno nerazumijevanje putnika oko kontrole potpuno se promijenilo kada su shvatili razmjere okolnosti. Nakon što su vozači platili četveroznamenkastu kaznu i organizirali zamjenski autobus s odmornim vozačem, još uvijek zapanjeni putnici nakon nekoliko sati konačno su mogli nastavljaju put prema Bosni i Hercegovini", kazali su iz policije Karlsruhea.

Prije nekoliko mjeseci slično isključenje bosanskohercegovačkog autobusa iz prometa dogodilo se u Njemačkoj, a dogodilo se i njegovo samozapaljenje.

VIDEO: Kradljivac automobila vuče ženu prije nego što pobjegne s bezinske postaje u Bristolu

Komentara 9

RA
racman
10:53 06.02.2024.

Podrška policiji

NE
Neretva93
12:35 06.02.2024.

Pa ovaj što ide iz Srbije,još prikolicu vozi i kupi sve od Kosova na granici u Hr i nema pregleda i nesmije nigdje stati?! Kad bi se taj pretres napravio E to bi bilo za napisat,a ovo to je ništa.

Avatar SexyLolly21
SexyLolly21
02:00 07.02.2024.

Ocijenite moju 18+ golu fotografiju - - -> NU21.FUN

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije