Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podrška Jakovčiću

Nezavisni seljaci Hrvatske i IDS potpisali sporazum

Mato Mlinarić
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/2
06.04.2014.
u 14:52

-Nitko od preostalih kandidata nema puno veze s poljoprivredom. On je kao župan ostvario više od 400 EU projekata i povukao puno novca iz EU fondova. Da je itko drugi ostvario barem pola, Hrvatska ne bi bila u krizi-kažu u NSH-u.

Predsjednici Nezavisnih seljaka Hrvatske i IDS-a Mato Mlinarić i Boris Miletić danas su u Ivanskoj nedaleko Bjelovara potpisali sporazum, kojim će NSH podržati Ivana Jakovčića u njegovoj kandidaturi za zastupnika u Europskom parlamentu.

U NSH-u navode da su Jakovčića prepoznali kao čovjeka i političara koji je u svojoj karijeri puno radio na razvoju poljoprivrede, kao osnovnoj djelatnosti u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, gdje je i općina Ivanska, načelnik koje je član NSH.

Smatraju da Jakovčić i u EU parlamentu, koji pola svojega proračuna odvaja za poljoprivredu, može učiniti puno za hrvatsku poljoprivredu.

-Nitko od preostalih kandidata nema puno veze s poljoprivredom. On je kao župan ostvario više od 400 EU projekata i povukao puno novca iz EU fondova. Da je itko drugi ostvario barem pola, Hrvatska ne bi bila u krizi-kažu u NSH-u.

>> Jakovčić: Blizak sam s Bandićem i Čačićem, neće mi drugi određivati društvo

Komentara 1

LE
LeonardS
15:21 06.04.2014.

Malo je smiješno da i u prvom pokušaju Jakovčića nije potencirana tema poljoprivreda a sada kad je ušao u dil sa Todorićem te u još neke svoje privatne avanture oko zemlje pokazuje svoje pravo lice, jer to je isključivo osobni interes, IDS je sa ovim pokazao da je koruptivna stranka te da ne zaslužuje voditi interes građana Istre, Mislim a i nadam se da će odgovarati za svoja dijela.Iako sam prije davao podršku Jakovčiću ali se brzo vidjeo njegov interes i cilj, Iskreno se nadam da će Orah biti tvrd orah za IDS

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije