Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'JEDINSTVEN SLUČAJ'

U bolnicu stigao s jakim bolovima, i liječnike začudilo što su mu izvadili iz trbuha

operacija
Pixabay
02.10.2021.
u 09:38

Kirurg Sarunas Dailidenas nazvao je to "jedinstvenim slučajem"

Nakon trosatne operacije liječnici u Litvi izvadili su više od kilograma čavala, vijaka, matica i noževa iz muškarca te je pacijent sada stabilno, javljaju lokalni mediji. 

Pacijent je kolima hitne pomoći s jakim bolovima u trbuhu dovezen u bolnicu na obali Baltičkog mora. Prema riječima liječnika, muškarac je nakon što je prestao piti alkohol počeo gutati metalne predmete mjesec dana, a neki od njih bili su dugi i do 10 cm.

Kirurg Sarunas Dailidenas nazvao je to "jedinstvenim slučajem". Javna televizija LRT objavila je i fotografiju kirurškog pladnja na kojem se nalaze metalni predmeti koji su izvađeni operacijom.

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
05:15 03.10.2021.

Dobri cu i cavli, matice i nozevi kad nema rakije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije