Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
isključen iz prometa

Mrtav pijan vozio autocestom A1: Napuhao je čak 4,28 promila

Policija na punktovima diljem Hrvatske provjerava propusnice
Marin Tironi/PIXSELL
28.05.2023.
u 10:12

Vozač je isključen iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten u posebne prostorije policije, te će biti sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Karlovačka policija izvijestila je da su službenici jučer u 12.15 sati na autocesti kod Novigrada na Dobri utvrdili da osobnim automobilom slavonskobrodskih oznaka pod utjecajem alkohola od 4,28 g/kg upravlja 45-godišnjak.

VEZANI ČLANCI:

Vozač je isključen iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten u posebne prostorije policije, te će biti sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Video: Prizor zaprepastio vozače: Kamionom vozio u suprotnom traku na autocesti u Zagorju

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Make my day
Make my day
10:46 28.05.2023.

Koliko sa ja u kemiju razumijem, imao je i nešto krvi u alkoholu.

KI
kingtom
10:35 28.05.2023.

Ne kužim zašto se takvima trajno ne uzme vozačka dozvola i poništi vozački ispit. Ne mora svatko imati vozačku dozvolu.

OT
otrovnijezik
10:30 28.05.2023.

Kako sudstvo, sada s većim plaćama, ima običaj za reći "sve je bilo po zakonu", taj zakon bi trebalo ukinuti jer čovjek nije napravio ništa. Dok ne napravi nesreću ili se nešto ne dogodi može biti pijan i 5.0 kao odlikaš.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije