Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na području Rakovice

Nestala je prije 51 godinu. HGSS-ovci pronašli njezine posmrtne ostatke u pećini

Srušena stabla na rubu šume
Srecko Niketic/PIXSELL
01.04.2021.
u 11:09

Izvršenom identifikacijom utvrđeno je da se radi od 62-godišnjoj ženi koja je nestala još 1970. godine na širem području općine Rakovica. Izvješće o slučaju predat ćemo nadležnom državnom odvjetništvu u Karlovcu, stoji u priopćenju PU karlovačke.

Žena koja je na širem području općine Rakovica u Karlovačkoj županiji nestala još 1970. godine, pronađena je lanjskog listopada u pećini, na šumskom području u mjestu Rakovičko Selište. Naime, kako javljaju iz PU karlovačke, nakon obavljene identifikacije posmrtnih ostataka koji su lani pronađeni u pećini, utvrđeno je da je riječ o 62-godišnjoj ženi koja je nestala prije čak 51 godinu.

"Pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja 17. listopada 2020. godine u pećini, na šumskom predjelu u mjestu Rakovičko Selište, općina Rakovica, pronašli su ljudske kosti. Nakon očevida, kosti nepoznate osobe prevezene su u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku radi utvrđivanja identiteta. Izvršenom identifikacijom utvrđeno je da se radi o 62-godišnjoj ženi koja je nestala još 1970. godine na širem području općine Rakovica. Izvješće o slučaju ćemo predati nadležnom državnom odvjetništvu u Karlovcu", stoji u priopćenju PU karlovačke.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Malazan
Malazan
11:29 01.04.2021.

SPILJI. Ljudi koji ih istražuju zovu se speleolozi, a ne pećinari. Kod vašeg vlasnika je možda pećina, ali ne u Hrvatskoj.

Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
12:03 01.04.2021.

Pecina?? Zar VL nema lektora , razumijem nas Slavonce ili ljude iz BIH , koji govore puno rijeci ostalih iz Turskih vremena , ali da VL nema novinara koji zna osnove hrvatskog jezika , to mi nije jeasno , da se netko skoluje 23 god za zanimanje novinar a da ne zna osnove

PU
puniša
12:03 01.04.2021.

Mogu oni izaći iz pećine, ali pećina iz njih nikada...Vlasnik vas mesom u pečinu uvlačio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije