Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAVITE INFORMACIJE

Nestala 12-godišnja Laura iz Zagreba, jeste li ju vidjeli?

Laura Denona
Foto: Nacionalna evidencija nestalih osoba
21.07.2019.
u 17:58

U trenutku nestanka osoba je bila odjevena u kratke plave traperice i sive tenisice te nosi sa sobom tamnoplavi ruksak.

Sinoć je u Zagrebu iz ulice Horvatovac nestala 12-godišnja Laura Denona. Njezina je majka prijavila nestanak policiji, a kako kaže, djevojčica je već jednom početkom ove godine usred noći pobjegla ocu.

- Ovaj put je slična situacija. Ona je trebala ići kod oca, jer smo prošla tri tjedna proveli kod mene na praznicima. Taj dan smo bile u kinu, prošetale smo i proveli lijepo cijeli dan. Došli smo doma, a ja sam zaspala. Starija kći je pogledala seriju, a Laura je slagala puzzle u sobi. Kad je starijoj kćeri završila serija, otišla je spavati i vidjela svjetlo u kupaonici. Kako Laure nije bilo u sobi, mislila je da je u kupaonici. Odmah je zaspala. Ja sam se probudila ranije ujutro, ali ih nisam htjela odmah buditi. Pogledala sam u sobu oko pola deset, starija je spavala, a Laure nije bilo - rekla je Laurina majka za 24 sata

Djevojčica je visoka 168 centimetara, ima kestenjastu kosu, svijetloplave oči i jače je tjelesne građe. U trenutku nestanka osoba je bila odjevena u kratke plave traperice i sive tenisice te nosi sa sobom tamnoplavi ruksak.

Foto: Nacionalna evidencija nestalih osoba

Ako imate bilo kakve informacije, javite se u najbližu policijsku postaju ili nazovite na broj 112.

Komentara 1

Avatar Apsalar
Apsalar
21:01 21.07.2019.

Pa nije baš nestala, nego ne želi da ju nađu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije