Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTIŠAO NA PLANINARENJE

Mladića iz Broda nema već četiri tjedna. Obitelj: Vjerujemo da je dobro

Mario Tomas
Foto: Nacionalna evidencija nestalih osoba
09.08.2019.
u 20:55

Njegova obitelj je optimistična i vjeruje kako je dobro, ali žele, kažu, sa sigurnošću znati gdje se nalazi.

Mario Tomas (32) je nestao 13.7. ove godine na području Slavonskog Broda. Otišao je na planinarenje kod nepoznatog prijatelja u Kostrenu te mu se od tada gubi svaki trag.

Vodi se u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba, a svaka informacija je dobrodošla te se mole građani da ih prijave najbližoj policijskoj postaji, e- mailom ili na stranicu Nestali.hr.

U trenutku nestanka, Tomas je na sebi imao crvenu majicu i crne kratke hlače. Srednje je građe, ima smeđe oči i smeđu kosu te je visok 198 centimetara.

Prema prvim informacijama, portal SBplus navodi kako postoji opravdana sumnja kako je napustio Hrvatsku i uputio se u 'avanturu života' koja bi lako mogla rezultirati sretnim ishodom. Njegova obitelj je optimistična i vjeruje kako je dobro, ali žele, kažu, sa sigurnošću znati gdje se nalazi.

Ključne riječi

Komentara 6

MA
Majamala
10:49 10.08.2019.

Opis situacije od strane roditelja djeluje bezazleno, ali ne opisuje stvarnu situaciju. Ne radi se o nezrelom dečku koji je otišao duvati travu u Indiju u potrazi za smislom života. Dečko je doktor znanosti s perspektivnom karijerom. Ozbiljna osoba zaposlenaa u državnoj instituciji i pozitivne obiteljske anamneze. Trebali bi se svi uključiti u potragu i vršiti pritisak na institucije jer tko zna kakva ga je nevolja zatekla na planinarenju.

Avatar Strangethedreamer
Strangethedreamer
21:13 09.08.2019.

Jel ponija dokumente? Lovu? Donji veš? Ili je šporak u "avanturi života"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije