Naslovnica Vijesti Svijet

Obustavljena nastava u jugozapadnom dijelu BiH

Kako su priopćili iz vlade HBŽ-a, zbog vremenskih neprilika koje su zadnjih dana pogodile područje ove županije nastava se odgađa
26. veljače 2018. u 12:27 1 komentara 821 prikaza
Ilustracija
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

U ponedjeljak je odgođena nastava u svim osnovnim i srednjim školama na području Hercegbosanske županije (HBŽ) zbog velikih snježnih nanosa te je zatvoreno više regionalnih i magistralnih prometnica u jugozapadnom dijelu Bosne i Hercegovine.

Snijeg u Zagrebu Snijeg zabijelio unutrašnjost Ekstremni minusi, snijeg stiže i na obalu. Evo kako se zaštititi od hladnoće!

Kako su priopćili iz vlade HBŽ-a, zbog vremenskih neprilika koje su zadnjih dana pogodile područje ove županije nastava se odgađa, a odluka hoće li je biti sutra donijet će se tijekom današnjeg dana nakon što nadležne službe izvrše procjenu o stanju na terenu. 
Snježne padaline uz snažan vjetar i niske temperature otežale su život u ovome jugozapadnom dijelu BiH te su zatvorene brojne prometnice.  Prema izvještaju Auto moto saveza (AMS) u BiH zbog loših vremenskih uvjeta, snježnih nanosa i snažnog vjetra zabranjen je promet za kategorije vozila na dionicama cesta M-15 Livno - Šuica (preko prijevoja Borova Glava), Glamoč - Mliništa, R-415 Kupres - Šipovo, R-419 Rakitno - Blidinje i R-433 Ulog - Klanci. Na dionici M-15 Tomislavgrad - Šujica zabrana je prometa za vozila ukupne mase preko 3.5 tone.

Glavni meteorolog HRT-a Zoran Vakula Večernji TV Vakula: Nakon snijega slijedi nova 'zimska radost', evo što bi bilo dobro učiniti Delnice: Večer u gradu punom snijega SNJEŽNI KAOS Delnice su zatrpane: Iz snijega vire prometni znakovi Snijeg u Dalmaciji Zimski uvjeti na cestama Olujni vjetar i snijeg stvaraju probleme: zabijelila se i Dalmacija, obvezna zimska oprema

 

Kik
Prolistajte novi KiK katalog i ne propustite super akcije!

A1 izdvaja za Vas