Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIKUPIO TISUĆE KUNA

Nema dokaze da je bolestan: Pobjegao s djevojkom i ostavio sina?

Robert Matalin
Foto: Facebook
09.07.2018.
u 12:23

Nemam riječi kojima bih opisala kako se svi osjećamo, napisala je Dijana

Robert Matalin tvrdio je kako se bori sa zloćudnom bolešću zbog čega je dobio gotovo pola milijuna kuna donacija kako bi se liječio u inozemstvu, no čini se kako bi to sve mogla biti velika obmana.

Matalin je tvrdio da boluje od akutne mijeloične leukemije, no ekipi Provjerenog nije pokazao nikakve nalaze koji to potvrđuju, a tvrdio je i da je pacijent doktorice Sandre Bašić-Kinde, no ona je to opovrgnula pred kamerama.

Tvrdio je i kako se može liječiti u samo tri zemlje u svijetu – u SAD-u, Turskoj i Njemačkoj, što također nije istina jer se haploidentična transplantacija provodi i u Hrvatskoj.

Nakon emitiranja Provjerenog oglasili su se i članovi njegove obitelji. Martin Matalin, Robertov brat, na Facebooku je napisao kako je njemu i njegovoj obitelji žao što je njegov brat iskoristio i zloupotrijebio povjerenje ljudi. Napisao je i kako je USKOK blokirao Robertove račune.

Foto: Screenshot/reuters

USKOK mu je blokirao račune tako da će novac prikupljen vašom mukom državne institucije, nadam se, prebaciti u prave ruke onih kojima je to potrebno – napisao je Martin i dodao kako Robertu ''plan nije u potpunosti uspio''.

Čini se kako je Robert pobjegao sa svojom djevojkom Doris i ostavio sina. O situaciji se oglasila i rođakinja Dijana Podhraški. ona je napisala kako bi mu 'pljunula u lice' da ga vidi' te je objavila i poruke koje je s njim razmijenila.

– Nemam riječi kojima bih opisala kako se svi osjećamo – napisala je Dijana i dodala da su mu svi vjerovali na riječ i da im nije bilo na kraj pameti da traže dokumentaciju o bolesti. Status možete pogledati OVDJE.

– Sad kad se sve otkrilo i mi lupamo glavom o zid i shvaćamo da je moglo i nama biti mnogo toga sumnjivo ali, vjerujte, u tom momentu imate jedan prioritet – pomoći mu da živi uz sina, sina kojeg je ostavio i odletio zajedno sa svojom supomoćnicom tko zna kamo – napisala je Dijana.

Ključne riječi

Komentara 10

VE
veselitito
13:22 09.07.2018.

nažalost, zbog ovakvih gadova će sada i stvarno bolestan čovjek teže doći do pomoći drugih ljudi, jer će oni koji bi i pomogli, odustati od toga, bojeći se da opet nije neki prevarant, kao ovaj lik. Žalosno.

DU
Deleted user
13:28 09.07.2018.

Ovo je bolje no Alan Ford i Sir Oliver :-)

DU
Deleted user
00:31 10.07.2018.

Nemojte ljudi tako suditi,mora da ga je od te teške bolesti izliječila ljubav prema ženi i prema novcu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije