Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ružica Vukovac

'Ne znam zašto se u pregovorima komplicira. Čini se da HDZ želi više nego što je dogovoreno'

Ružica Vukovac
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
05.01.2016.
u 10:55

Nacionalno vijeće Mosta trebalo bi završiti oko 11.30 sati kad će se znati više

Pregovori između Mosta i HDZ-a nastavljaju se, a mostovka Ružica Vukovac danas je uoči sastanka Nacionalnog vijeća Mosta izjavila:

"Nije nam jasno što se događa i zašto se kompliciraju stvari. Čini se da HDZ i Domoljubna koalicija sada traže nešto više od onoga što je dogovoreno. Navodno je upitno šest ministarstava, ali to se moglo i očekivati".

Nacionalno vijeće Mosta trebalo bi završiti oko 11.30 sati kad će se znati više, piše televizija N1.

Nakon jučerašnjeg sastanka Tomislav Karamarko i Božo Petrov potvrdili su kako je dogovoreno da će u novoj Vladi biti potpredsjednici. Petrov je rekao da će biti potpredsjednik Vlade, a Karamarko će, rekao je, biti ili zamjenik premijera ili prvi potpredsjednik s ovlastima zamjenika. Karamarko je istaknuo kako je to podrška koju novi mandatar mora imati od njih dvojice koji vode saborsku većinu.

>> Božo Petrov: Ja i Karamarko ulazimo kao potpredsjednici Vlade 

Komentara 126

LI
Lisabon
11:21 05.01.2016.

Uzivam citajuci ovaj lijevicarski portal.Sve se odvija prema planu i dogovoru izmedju Mosta i HDZa i nakon sluzbenih sastanaka se izdaju priopcenja .No novine i portali izrazito naklonjeni SDPu,silno zele unijeti nemir i prikazivati razdor.Nazalost to su zadnji trzaji da se pokusa HDZ prikazati kako zeli prevariti Most.Nista od toga ,gospodo lijevicari.Vlada ce se sastaviti bez svadja i povisenih tonova ,ali na vas uzas,od ljudi koje ce izabrati mandatar u dogovoru s Mostom i HDZom.

HP
hpokus87
11:12 05.01.2016.

A vaš kolega bi ping-pongao. Igrate li se s državom ili što? Znate li uopće što hoćete? Ili se svakim danom mijenjaju i vaše želje?

MR
MrkiMedo
11:15 05.01.2016.

Neiskustvo i samodopadnost. Gdja je najednom postala vazna. Ocito joj se to svidja. Prava politicarka u ovom trenutku ne bi davala takve izjave.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije