Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suđenje

Nastavljeno suđenje Čupku za pucnjavu u "Krivom putu"

čupko (1)
Pixsell
07.10.2010.
u 21:07

I ovaj put sutkinja je, zbog opasnosti ponavljanja djela, odbila zahtjev za puštanjem iz pritvora

Na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu danas je nastavljeno suđenje Goranu Hajdukoviću, poznatijem kao Čupku zbog pucnja, koji je, kako se tereti, ispalio početkom lipnja ove godine u kafiću "Krivi put" nakon svađe s redarima.

I ovaj put sutkinja je, zbog opasnosti ponavljanja djela, odbila zahtjev za puštanjem iz pritvora u kojem se nalazi zadnjih pet i pol mjesec.

Trojica svjedoka obrane s kojima je bivši vođa BBB-a, to večer stigao na piće u KP, kazala su pak da nisu znali da je Hajduković naoružan, a nisu čuli niti pucanj, koji na sreću nikoga nije ozlijedio.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
14:09 08.10.2010.

Jeste vi u torcidi homoseksualci ili što?

MM
Mladen Miletić
12:01 08.10.2010.

Pita Njemac kako se kaže Arschloch na Hrvatski - supak , ja ja ČUPAK !

AN
Andreeejjj
13:33 08.10.2010.

Ahahaha...pa tog Čupka pedera, karala je grupa TORCIDAŠA...zato je sada tako isfrustriran i glup! Izživljavali su sena njemu 48 sati....Čupak - ŠUPAK...nezasitni!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije