Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićen Sirijac

Nasred ulice mačem ubio muškarca (36) pa pobjegao na biciklu

Njemačka policija
Foto: Reuters
01.08.2019.
u 16:12

Ubojica i njegova žrtva poznavali su se od ranije budući da su zajedno živjeli u stambenoj zajednici, no motiv ubojstva još nije poznat

Njemačka policija uhitila je 28-godišnjeg Sirijca koji je nasred ulice u Stuttgartu mačem ubio 36-godišnjeg muškarca, piše OE24.

Ubojica i njegova žrtva poznavali su se od ranije budući da su zajedno živjeli u stambenoj zajednici, no motiv ubojstva još nije poznat.

Do svađe između dvojice muškaraca došlo je u srijedu predvečer, a nakon što je 36-godišnjaka ubio mačem, Sirijac je s mjesta zločina pobjegao na biciklu.

Sirijac se prošle godine doselio u stambenu zajednicu gdje je upoznao muškarca kojeg je ubio, a koji je porijeklom Kazah i dulje vrijeme živi u Njemačkoj.

Sirijac je pak u Njemačku došao 2015. godine, a policiji je poznat po krađama i oštećenju tuđe stvari.

Ključne riječi

Komentara 28

CE
cenzura
17:01 01.08.2019.

Zanimljiva reakcija naših (a i Njemačkih) medija. Manijak je mačetom izmasakrirao čovjeka na sred ulice pred više svjedoka bez i malo ustručavanja a sve se dogodilo jučer . Mediji tek danas (kad je snimka stravičnog ubojstva postala viralna) stidljivo sa dvije tri rečenice izvješćuju o događaju a novinari se trude oprvdati zločin (kao poznavali su se, zajedno su živjeli, psihički je rastrojen..............). Pitam se koliko još ljudi treba biti ubijeno i masakrirano, pobacano pod vlakove, razneseno bombama............ da nekom dođe iz .uzice u glavu!?

MM
Mirko_Motika
16:41 01.08.2019.

ovo je već postalo tragikomično. što se događa u civilizaranim njemačkim gradovima nastalima.kroz stoljeća tradicije i kulture

PR
prajdali100
16:53 01.08.2019.

Zar je moguće da se još nije integrirao ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije