Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNO OTKRIĆE

Naslijedio kuću u Normandiji, šokirao se što je našao skriveno posvuda

kuća
Foto: STEPHANE MAHE/REUTERS/PIXSELL
23.11.2016.
u 08:15

Sve je bilo iznimno dobro skriveno, ispod namještaja, ispod gomile rublja, u kupaonici i u ambalaži jedne boce viskija.

Muškarac koji je naslijedio jednu kuću u Normandiji, na zapadu Francuske, ugodno se iznenadio kada je u njoj pronašao 100 kilograma zlata, vrijednog 3,5 milijuna eura, skrivenog posvuda.

"Bilo je 5000 zlatnika, dvije zlatne šipke od po 12 kg i 37 poluga od 1 kg", nabrojio je Nicolas Fierfort, dražbeni povjerenik agencije za prodaju nekretnina i potvrdio informaciju lokalnog tiska.

Sve je bilo iznimno dobro skriveno, ispod namještaja, ispod gomile rublja, u kupaonici i u ambalaži jedne boce whiskyja.

Tijekom preseljenja nasljednik je pronašao novo blago.

Zlato je legalno kupljeno tijekom 1950.-ih i 1960.-ih. Pronađene su i sve potvrde autentičnosti. Više od samog nasljednika, na dobitku su francuske porezne službe jer imaju pravo na 45 posto nasljedstva.

>> Postavio nove pločice u kući pa se šokirao kad je ugledao ovo

>> Išao provjeriti tko mu je otvorio ogradu, šokirao se kad je vidio snimku nadzorne kamere

Komentara 7

TM
tony_montana
09:00 23.11.2016.

nikada nam neće biti bolje zbog našeg balkanskog mentalnog skopa. ovjde ljudi kometiraju kako je _lup zato što je prijavio, platio porez, država pljačka itd... kako onda od naših političara očekivati išta pozitivno kada nitko nije za poštivanje zakona... naravno nitko se nije pitao zašto 45% poreza na nasljedstvo, kakvo je uređenje države ili kakvi su uvijeti za život, itd... odmah ja bih zamračio... bolje nam niti ne smije biti

DU
Deleted user
08:51 23.11.2016.

Evo ideje za punjenje i naseg proracuna. Porez od 45% kod nasljeđivanja.

Avatar ShuPac
ShuPac
08:51 23.11.2016.

45%??? A ja mislio da samo naša država dere kožu sa svojih građana? ah pardon to je kapitalistički način razmišljanja - samo oni na vlasti i iznimno bogati mogu imati sve - ostali ni slučajno, a ako se dogodi baš t o - slučajnost - e onda te oderemo kao svinju na kolinju :-) feudalizam je bio mila majka za ovo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije