Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatna priča

Nasjela na prijevaru navodnog američkog vojnika pa ostala bez 220.000 kuna

Dostava paketa
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
05.02.2021.
u 11:15

Nepoznati počinitelj je u komunikaciji s 53-godišnjakinjom napisao da je poslao poštanski paket u kojem se nalazi novčani iznos od 600 tisuća dolara...

O nevjerojatnoj prijevari izvijestila je PU osječko-baranjska.Naime, lani u rujnu 53-godišnja hrvatska državljanka je putem društvene mreže stupila u kontakt s nepoznatom osobom koja se predstavila kao američki vojnik koji se nalazi u Afganistanu.

- Nepoznati počinitelj je u komunikaciji s 53-godišnjakinjom napisao da je poslao poštanski paket u kojem se nalazi novčani iznos od 600 tisuća dolara, a koji je zadržan u Londonu od strane tvrtke za dostavu paketa te da je potrebno platiti otkupninu - priopćila je PU osječko-baranjska te dodala:

- Oštećena 53-godišnjakinja je nakon dogovora s nepoznatim počiniteljem, od 14. rujna do 13. studenog 2020. godine, za otkupninu paketa obavila šest odvojenih uplata na različite bankovne računa nepoznatih vlasnika, u ukupnom iznosu većem od 220 tisuća kuna, ali paket nije nikada primila

Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi posebno izvješće.

Video - Ispovijest dvojice Zagrepčana: 'Prevario nas je isti podstanar, evo što nam je učinio od stanova'

Ključne riječi

Komentara 5

GR
Grub3r
11:52 05.02.2021.

Ako joj sad ne oduzmu poslovnu sposobnost neće nikad.

AR
Arko
11:19 05.02.2021.

Poznati trikovi nande iz Nigerije,dokazano je da se lakomog moze navuci na tanak led,

MO
modovisisajteMaraschino
12:41 05.02.2021.

pohlepa... poštenog čovjeka ne možeš prevariti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije