Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napala ga trojica

Nasilje na dječjoj utakmici: Gledatelju slomili nos, čeljust i zub

stadion, policija
Daniel Kasap/Pixsell
06.10.2013.
u 17:30

Trojica nasilnika napala su gledatelja (53) na stadionu NK Maksimir jer je pokušao upozoriti igrača na neprimjereno ponašanje.

Trojica nepoznatih nasilnika u subotu oko 11.15 sati na stadionu Nogometnog kluba Maksimir slomila su nos, čeljust i zub 53-godišnjem gledatelju koji je pokušao upozoriti igrača na neprimjereno ponašanje, izvijestila je zagrebačka policija.

Prema neslužbenim informacijama, gledatelj je dovikivao igraču koji je odgurivao golmana htijući ga upozoriti na neprimjereno ponašanje, no tada su ga napala trojica nepoznatih muškaraca. Zagrebačka policija nije izvijestila na kojoj se točno utakmici dogodio teški incident, no prema rasporedu utakmica u vrijeme napada na tom su stadionu u ulici Oboj trebali igrati pioniri klubova Maksimir i St. Grad.

Napadnuti 53-godišnji gledatelj teško je ozlijeđen. Slomljen mu je nos, čeljust i jedan zub, a nanesene su mu još neke ozljede. Liječnička pomoć pružena mu je u Kliničkoj bolnici Dubrava. Na kriminalističko istraživanje zasad je privedena jedna osoba koju se povezuje s tim napadom na gledatelja.

Zagrebačka je policija izvijestila i da je u subotu oko 21.50 sati na Trnju u tobacco shopu Dora maskirani razbojnik, prijeteći pištoljem zaposlenici G. H. (40), ukrao novac i cigarete u vrijednosti 5000 kuna.

>>Nogometaš divljački izbacio psa s terena pa ga protivnici istukli!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije