Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOVLJENI POSTUPAK

Naser Orić oslobođen optužbi za ratni zločin

Naser Orić
Foto: Reuters/PIXSELL
30.11.2018.
u 12:50

Suđenje je obnovljeno jer je Apelaciono vijeće ukinulo prvostupanjsku presudu kojom su bili oslobođeni za ratne zločine.

Naser Orić i Sabahudin Muhić oslobođeni su optužbi za zločin nad ratnim zarobljenicima na području Srebrenici i Bratunca.

Odlučilo je tako Apelaciono vijeće Suda BiH. Po drugi put Orić i Muhić su oslobođeni optužbi za ubojstvo Milutina Miloševića i Mitra Savića u selima Lolići i Kunjerac, javlja Klix.ba.

Ponovljeni postupak trajao je od 3. do 9. studenog, a na njemu je ponovno saslušan zaštićeni svjedok 0-1 koji je promijenio svoj iskaz u odnosu na onaj iz 2014. godine.

Suđenje je obnovljeno jer je Apelaciono vijeće ukinulo prvostupanjsku presudu kojom su bili oslobođeni za ratne zločine.

Ključne riječi

Komentara 28

Avatar Apsalar
Apsalar
13:09 30.11.2018.

Lišo prolaze muslimani u tom ratu. "Ljiljani" se prave ljiljani...

DU
Deleted user
14:30 30.11.2018.

Nedavno su u medinima dali članak i pokazali fotke, ovaj ****** obučava MLADE ISILOVCE u kampovima po Bosni... i kaj je najbolje- svakom, pa i sebi je nabio one crne vrpce sa arapskim pismom na glavu.... jel to piše "" volimo vas" na arapskom?... ili piše " suživot".... sve mi se više sviđa lik i djelo jednog srpskog đenerala u Bosni...

Avatar nekakav
nekakav
12:56 30.11.2018.

kako volim promjene iskaza, nestanak svjedoka!!! znači, nema krivca za ubijene..? super, pobjeda!!!! kako bi mediji rekli za ubijene palestince, 'umrli'...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije