Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prognoza

Napokon stiže pravo zatopljenje – sutra će biti i do 14 stupnjeva

Zagreb
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
01.02.2017.
u 07:43

Idućih dana, piše DHMZ, u unutrašnjosti će biti djelomice sunčano, uglavnom suho i osjetno toplije

Nakon niskih temperatura, Hrvatsku ovih dana čeka zatopljenje, a temperature su već danas, prema prognozi DHMZ-a, prešle nulu. Tako će najviša dnevna temperatura biti između 2 i 7, a na Jadranu od 9 do 14 °C.

Danas će usto biti umjereno do pretežno oblačno uz povremene oborine, uglavnom kišu, koja se ponegdje u unutrašnjosti može smrzavati u dodiru s hladnim tlom. Oborine će biti češće na sjevernom Jadranu te u gorskim područjima, a na širem riječkom području i u Gorskom kotaru mogu biti obilne. Puhat će slab do umjeren, u gorju i jak jugozapadnjak, na Jadranu umjereno, mjestimice i jako jugo.

Idućih dana, piše DHMZ, u unutrašnjosti će biti djelomice sunčano, uglavnom suho i osjetno toplije. Na Jadranu će biti promjenljivo oblačno, povremeno s kišom, a puhat će umjereno i jako jugo.

Sutra će najniža jutarnja temperatura uglavnom biti između 1 i 6, a na Jadranu od 8 do 12, a najviša dnevna uglavnom između 9 i 14 °C.

>> Snijeg zabijelio Zagreb, sutra nas već očekuje toplije vrijeme

>> Prošli tjedan smrznulo se more, ovaj temperature idu do 15 stupnjeva

Komentara 2

TH
than
10:45 01.02.2017.

Mozda, ako se ova maglustina i smog dignu pa sunce proviri. Inace u ovom dijelu zg-a ne bude nista od visih temperatura.

OL
olrajt
11:41 01.02.2017.

Ne treba se veseliti tom zatopljenju tek je prva veljača a najniže temperature uvijek su u veljači.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije