Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjedništvo odlučilo

Nansi Tireli predložena za v.d. predsjednicu Hrvatskih laburista

Nansi Tireli
Patrik Macek/PIXSELL
29.05.2014.
u 23:02

Sada već bivši predsjednik Laburista Dragutin Lesar ostavku je podnio u izbornoj noći nakon što je bilo jasno da nisu uspjeli osvojiti niti jedan mandat u Europskom parlamentu.

Predsjedništvo Hrvatskih laburista odlučilo je Nacionalnom vijeću stranke predložiti imenovanje Nansi Tireli za vršiteljicu dužnosti predsjednice stranke.

Sada već bivši predsjednik Laburista Dragutin Lesar ostavku je podnio u izbornoj noći nakon što je bilo jasno da nisu uspjeli osvojiti niti jedan mandat u Europskom parlamentu.

Na večerašnjem Predsjedništvu odlučeno je će se Nacionalno vijeće okupiti 7. lipnja. Predložili su mu sazivanje izvanrednog Sabora stranke do kraja listopada zbog usvajanja novih akata stranke i načina izbora u stranci, izvijestili su iz Laburista.

Predsjedništvo za vršiteljicu dužnosti predlaže Nansi Tireli koja bi na toj dužnosti trebala ostati do Izbornog sabora stranke.

>>Laburisti ostali bez predsjednika, a 'preslaguju se' i virtualno!

>>Dragutin Lesar podnio ostavku! Laburisti nisu osvojili ni jedan mandat

Komentara 3

SM
stari_mačak
14:17 30.05.2014.

Nikada Lesar neće dati ostavku, ovo je još samo jedno populističko mazanje očiju guskama u magli koje su, barem što se tiće njega, ipak malo progledale. Lažni moralizam lažnog branitelja radnika.

DU
Deleted user
07:52 30.05.2014.

E moji laburisti, iduci put kad se glasa u saboru o glavnom drzavnom odvjetniku, dobro rzamilite kak budete glasali. HDZovce i SDPovce ce uvijek glasati za svoje čobane. Ali glasači laburista su trazili drugaciju opciju. Jedina koja nije podržala mladena bajića je bila mirela holy i eto je gdje je... da, lesarčiću, doktore sindikalstva, te si fore mogo prodavat čistačicama u nekoj državnoj firmi, ispričat priću, pa nagodinu ponovo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije