Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Debakl na izborima

Laburisti ostali bez predsjednika, a 'preslaguju se' i virtualno!

Hrvatski laburisti
www.laburisti.com
26.05.2014.
u 18:16

"Preslagujemo se. Uskoro online", stoji poruka na internetskoj stranici Laburista te se do sadržaja koji je dosad tamo stajao trenutno ne može.

Hrvatski laburisti proživljavaju najveću krizu od svog osnutka te im slijedi preslagivanje redova kako bi se održali kao relevantna stranka hrvatske politike.  

U trenutku kada je sinoć postalo jasno da nisu prešli izborni prag te da u narednom petogodišnjem mandatu neće imati zastupnika u Europskom parlamentu, predsjednik stranke Dragutin Lesar podnio je ostavku.

"Preslagujemo se. Uskoro online", stoji poruka na internetskoj stranici Laburista te se do sadržaja koji je dosad tamo stajao trenutno ne može. Očito je počelo ozbiljno preslagivanje, kako stvarno tako i virtualno, u stranci kojoj su mnogi predviđali dobar rezultat na izborima i jednog zastupnika u Europskom parlamentu, a završili su ispod izbornog praga od 5 posto te uz dvije najjače koalicije, HDZ-ovu i SDP-ovu, gledaju u leđa i ORaHu Mirele Holy te Savezu za Hrvatsku

>>UŽIVO HDZ: Ova koalicija nije alternativa već buduća vlast u Hrvatskoj; Komadina: Svaki izbori su poruka i pouka

>>Dragutin Lesar podnio ostavku! Laburisti nisu osvojili ni jedan mandat

Komentara 5

VE
Vercingetorix
20:53 26.05.2014.

Nadam se da će ta stranka ojačati i istisnuti lažnu ljevicu (SDP) sa političke scene.

Avatar žič
žič
20:12 26.05.2014.

mislim da su politički,,mrtvaci,,jer osim lesara i vukšića nemaju prepoznatljivih faca,a pardon i profesora vuljevića......

BA
bandido
20:24 26.05.2014.

samo moralan ili umoran covjek moze postupiti na taj nacin I to u vrijeme divljanja populizma tzv desnice koja svoje korijene na ovim prostorima derivira iskljucivo iz sramne fasisticke proslosti....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije