Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG SIGURNOSTI

Nakon što se branio šutnjom, Zavadlav premješten u zatvor u Gospić

Filip Zavadlav
Foto: Facebook
1/6
24.05.2020.
u 08:21

U Upravi za zatvorski sustav zaključili su da više nema potrebe da bude u BOLS-u.

Filip Zavadlav je ovaj tjedan dao iskaz putem videoveze iz Bolnice za osobe lišene slobode (BOLS) u Zagrebu, dok je tužitelj bio u Splitu.

Naime, mladić se branio šutnjom, tako da nije iznio svoju verziju događaja niti što ga je nagnalo na trostruko ubojstvo u središtu Splita.

U Upravi za zatvorski sustav zaključili su da više nema potrebe da bude u BOLS-u.

Logično bi bilo da ga premjeste u splitski zatvor u Bilicama, jer se istraga vodi u Splitu. No u petak poslijepodne Zavadlava su prevezli u zatvor u Gospiću, vjerojatno zbog njegove sigurnosti.

U splitskom zatvoru nalaze se, naime, i neki prijatelji i poznanici ubijenih Marina Bobana, Jurice Torlaka i Marina Ožića Paića, ali i osuđivani diler Jerko Malvasija, koji je, navodno, bio četvrti čovjek na Zavadlavu popisu za likvidaciju i na čija vrata je Zavadlav pokucao nakon što je iz kalašnjikova 11. siječnja u središtu Splita ubio tri mladića.

Malvasija tada nije bio doma pa se Zavadlav okrenuo i otišao, pišu 24sata.

VIDEO: Tko je Filip Zavadlav?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije