Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJ POTRAGE

Nakon osmodnevne potrage pronađeno tijelo dječaka kojeg je val povukao u more

Pula: Na moru zapuhala jaka tramontana s olujnim udarima
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/3
25.01.2023.
u 22:03

Pronađeno tijelo dječaka za kojim se tragalo 8 dana. Uočio ga je muškarac kod rta Oštra, blizu Boke Kotorske

Ispod rta Oštro na zapadnom ulazu u Boku Kotorsku pronađeno je tijelo 13-godišnjeg dječaka za kojim su spasioci tragali već 8 dana. Potraga za dječakom krenula je prije kada ga je u more povukao visoki val na šetalištu Pet Danica u Herceg Novom. Tijelo, koje je plutalo između stijena uz obalu, uočio je muškarac koji je na rtu kod kojeg je tijelo pronađeno izvodio građevinske radove. O tijelu je obavjestio spasioce. Uočio ga je u 14 sati, malo nakon što je potraga za dan završena, piše Boka News.

Potraga se suočavala i s brojnim poteškoćama zbog vremena, pa je tako prije tri dana morala biti prekinuta uslijed jakog južnog vjetra, smanjene vidljivosti i podizanja mora. O težini potrage govori i da korištenje 3D sonara na brodu Ribarske inspekcije koji omogućava detaljnu ultrazvučnu pretragu podmorja nije polučilo rezultate. U potrazi su sudjelovali policija, regionalni centar za obuku ronilaca i podvodno deminiranje iz Podgorice, UPSUL i vatrogasci, a spasiocima su pomoć nastojali pružiti i građani.

>> VIDEO: Žumberački uskoci

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije