Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLOBODA

Nakon devet godina zatočeništva Iran pustio kći Osame bin Ladena

Omar bin Laden sa suprugom
24.03.2010.
u 07:21

Brojna djeca Osame bin Ladena su poslije američke invazije na Afganistan 2001. godine pobjegla u Iran, a tamošnje su ih vlasti pritvorile zbog nelegalnog ulaska u zemlju.

Kćerka Osame bin Ladena puštena je iz kućnog pritvora u Iranu u kojem se nalazila od američke invazije na Afganistan 2001. godine, javila je agencija AP.

Iman bin Laden, 18-godišnja kći vođe terorističke organizacije Al-Qaida, sada živi u Siriji s majkom, potvrdili su AP-u telefonom njezin brat Omar i njegova supruga Zaina Alsabah.

- Iman je pobjegla u veleposlanstvo Saudijske Arabije u kojemu je boravila nekoliko mjeseci dok joj prošloga tjedna nije dopušteno napustiti zemlju, rekao je bračni par koji živi u Londonu.

Brojna djeca Osame bin Ladena su poslije američke invazije na Afganistan 2001. godine pobjegla u Iran, a tamošnje su ih vlasti pritvorile zbog nelegalnog ulaska u zemlju.

Ključne riječi

Komentara 4

MM
Mladen Miletić
12:39 24.03.2010.

Nakon devet godina zatočeništva Iran pustio kći Osame bin Ladena, spasio ju da neprođu kao sinovi Sadama ili Qantanaomo u Iranu ?

RI
riousa
11:14 24.03.2010.

Ima osama dijece svukuda a mozda ih jos pravi. Ko zna mozda i u americi ima. Ajmanje 10 sinova ha ha

OB
-obrisani-
11:24 24.03.2010.

Obama, Osama... više ih ni rođena majka ne razlikuje... amerikanci, dajte izaberite novog predsjednika, ili novog vođu Al-Qaide (kako vam draže)...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije