Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRAČNI PROBLEM

Nakon Ala Gorea, i njegova kći Karenna pred razvodom

Gore u Manili
Reuters
09.06.2010.
u 18:25

Samo tjedan dana nakon što su njezini roditelji objavili da se rastaju u 62. godini, nakon četiri desetljeća braka, doznalo se da i najstarija kćer Ala i Tipper Gore ima teškoća u braku.

Tridesetšestogodišnja pravnica Karenna Gore Schiff, koja volontira u klinici za pravnu pomoć žrtvama obiteljskog nasilja, već dva mjeseca ne živi sa svojim (uskoro bivšim?) suprugom Andrewom, liječnikom po profesiji, kažu izvori bliski obitelji Schiff-Gore, i dodaju da još nije riječ o razvodu, ali par pohađa konzultacije kod bračnog savjetnika.

Par se vjenčao prije dvanaest godina i imaju troje djece: sina Wyatta od deset, kći Annu od osam i sina Oscara od tri godine. U dva mjeseca koliko supružnici nisu skupa, i Al Gore i Tipper Gore bili su u New Yorku da bi pomogli Karenni u brizi oko djece.

U međuvremenu je Karennin otac Al Gore primijećen kako na klimatskom seminaru na Filipinima još uvijek nosi vjenčani prsten. Upitan da prokomentira svoj privatni život, bivši američki potpredsjednik i dobitnik Oscara i Nobelove nagrade to je glatko odbio riječima: "Ja to ne radim."

Njegova glasnogovornica Kelle Kreider je o bračnim problemima Goreove kćeri bila isto toliko kratka: "Niti Goreovi niti Schiffovi nemaju planova da bilo što javno komentiraju."

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar cro1com
cro1com
09:16 23.06.2011.

Sve gore i gore a Al jos Gore. :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije