Naslovnica Vijesti Crna kronika

Ovo je najveća zapljena duhana na području PU zagrebačke

U tijeku je kriminalističko istraživanje kako bi se pronašli počinitelji ovog kaznenog djela
23. studenoga 2018. u 14:42 2 komentara 1735 prikaza
Zapljena duhana
Foto: PU zagrebačka
Pogledajte galeriju 1/8

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke, Sektora kriminalističke policije u zajedničkom postupanju s carinskim službenicima Sektora za mobilne jedinice Carinske uprave temeljem sudskog naloga obavili su pretragu skladišta na području Zagreba.

Krijumčarenje duhana Krijumčarenje duhana Uskok optužio skupinu krijumčara duhana koja je proračun oštetila za više od devet milijuna kuna

"S obzirom na to da u navedenom prostoru nitko nije zatečen, obavljen je nasilni ulazak te je utvrđeno da se skladište sastoji od tri međusobno povezane prostorije unutar kojih se nalazi jedan stroj za sitno rezanje duhana, dva prijenosna ovlaživača prostora, više dozatora punjenja, stroj za plastificiranje te 23 palete omotane celofanom s po 80 kutija u kojima se u svakoj nalazi po 110 paketa rezanog duhana mase 50 grama. Iz navedenog proizlazi da u svakoj kutiji ima 5,5 kg sitno rezanog duhana, a na svakoj paleti 440 kilograma sitno rezanog duhana, odnosno ukupno 10 120 kilograma sitno rezanog duhana pripremljenog za transport i prodaju", izvijestili su iz policije.

Zapljena duhana | Autor : PU zagrebačka Foto: PU zagrebačka

Radi se o dosad najvećoj zapljeni duhana na području PU zagrebačke. U tijeku je kriminalističko istraživanje u suradnji s carinskim službenicima Carinske uprave s ciljem utvrđivanja počinitelja kaznenog djela nedopuštene proizvodnje.

Pogledajte video: Ovo su crne prometne točke u Zagrebu i okolici

 

Roštilj
ZA SVA GODIŠNJA DOBA
Roštilj i kiša ne idu zajedno. Ili?

A1 izdvaja za Vas

  • rightside:

    eto primjera "saradnje,",)))))"netko" drukne nekog a onda vise nema konkurencije pa radi opet bez brige,,a i murija se hvali "danonocnim" radom i uspjesima,,)))))

  • Deleted user:

    Ja bi dozvolio sadnju duhana za vlastite potrebe, kao što se može i peći rakija za vlastite potrebe. Ja sam inače nepušač.