Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Zna tvoju mamu i znao je tvoju baku'

Policajac (91) u službi je gotovo 60 godina, evo kada misli ići u mirovinu

Youtube screenshot
29.03.2021.
u 18:22

Trenutno radi četiri dana u tjednu, od 7 do 15 sati, a većinom patrolira školske zone i ulice, promet u gradu te pogrebe i ispraćaje

Policajac LC Smith iz savezne države Arkansas u SAD-u sa svojom 91 godinom na dužnosti je već gotovo 60 godina, a kada ga pitaju kada će u mirovinu, njegov odgovor je kratak.

- Kada mi dragi Bog tako kaže, odgovor je policajca koji patrolira ulice Camdena.

Svoju značku nosi od davne 1963. godine, što ga čini najstarijim aktivnim policajcem u SAD-u, a zasad nema planove o umirovljenju. Čak je 2010. godine na pet mjeseci i bio u mirovini, no ubrzo se vratio jer, kako govori, niti peca, a niti ni lovi, a policija ga je trebala pa se vratio.

Trenutno radi četiri dana u tjednu, od 7 do 15 sati, a većinom patrolira školske zone i ulice, promet u gradu te pogrebe i ispraćaje.

Gradonačelnik Camdena Julian Lott, prenosi Daily Mail, govori kako Smith nosi pištolj sa sobom kada je na dužnosti, no on mu ipak nije glavni adut.

- Zna tvoju mamu i znao je tvoju baku, tako da ima autoritet nad svima nama, govori.

Uskoro 92-godišnjak, Smith govori kako dobrog policajca ne čini broj uhićenih osoba, već koliko on ima suosjećanja za građane.

- Ne čine te dobrim policajcem oružje i značka. Moraš imati poštovanja prema ljudima, govori.

Ključne riječi

Komentara 1

TE
texas
20:08 29.03.2021.

Svaka mu čast!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije