Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Naivno je očekivati punu normalizaciju odnosa sa Srbijom dok Vučić ne odbaci ideju srpskog svijeta

08.05.2023. u 16:28

Hrvatsku i Srbiju danas dijeli Schengen, a Hrvatska kao članica odlučuje i o ulasku Srbije u EU

Komentara 6

Avatar Idler
Idler
17:51 08.05.2023.

Narko-mafije nam odlično surađivaju i posluju !

VA
vapor
16:58 08.05.2023.

Tko uopće očekuje nekakve odnose sa Srbijom? Čemu? Neka ih tamo u zločinima su uživali i zločini su im svakodnevica. Što dalje od njih.

GO
goran2hr
17:29 08.05.2023.

O ulasku Srbije u EU, Hrvatska neće odlučivati ništa. Prilikom ulaska Hrvatske u EUniju, premijerka daje usmenu izjavu (koja će vrijediti kao da je uklesana u kamenu), kako RH ničim NEĆE ometati ulazak budućih članica. Srbija će u EU ući kada to požele stare članice, a mi se samo trebamo plašiti koje će sve ustupke EUnija tražiti od Hrvatske, kako bi se Srbija odobrovoljila i prihvatila, odustajanje od Kosova i Rusije, te ulazak u EU. A kada Srbija uđe u EU opet ćemo biti u zajedničkom političkom okviru EUslaviji, gdje će Srbija biti važnija od Hrvatske. Ne osobito važna, ali od Hrvatske važnija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije