Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Swoboda u Saboru:

'Nadam se da će odaziv na izbore biti veći nego prošle godine'

Hannes Swoboda
DPA/PIXSELL
21.05.2014.
u 15:02

- Mi se moramo koncentrirati na važna pitanja i obranu interesa naših građana u globalnome svijetu u kojem druge sile poput Kine stalno jačaju – ustvrdio je Swoboda.

Predsjednik kluba socijalista i demokrata u Europskom parlamentu Hannes Swoboda posjetio je danas sjednicu Kluba zastupnika SDP-a u Hrvatskom saboru.

Posjet je iskoristio za razgovore o europskoj budućnosti, ali i da pozove građane da izađu na europske izbore ovu nedjelju te je izrazio nadu da će ovaj put odaziv biti veći nego prošle godine na izborima.

Važno je sudjelovati u demokratskom izboru

- Mogu razumjeti za prošli put, ljudi su nakon toliko razgovara o EU bili malo zasićeni, ali važno je sudjelovati u demokratskom izboru zato jer u svijetu ima mnogo država gdje se ne može glasati i sudjelovati i odlučivati. Mogućnost koja postoji ovdje treba iskoristiti – kazao je Swoboda koji smatra da građani moraju shvatiti da trebamo jaku Europu.

- Mi se moramo koncentrirati na važna pitanja i obranu interesa naših građana u globalnome svijetu u kojem druge sile poput Kine stalno jačaju – ustvrdio je Swoboda te najavio da će, ako socijalisti i demokrati pobjede, oni obnoviti dijalog s građanima.

>>Karamarko na birališta šalje 3400 HDZ-ovih promatrača

>>PollWatch 2014: Tko pobjeđuje na hrvatskim izborima za EP?

Komentara 5

Avatar tajar
tajar
15:24 21.05.2014.

Ne može Hannes Swoboda pomoći SDPu pozivom na veću izlaznost na EU izbore, jer veća izlaznost znaći i veći poraz SDPa.

GI
gismund
15:12 21.05.2014.

ma koga briga za EU izbore?!?! što je EU napravila za nas???? ništa!!!

XA
xaron
17:51 21.05.2014.

....druge sile poput Kine stalno jačaju... Pa normalno da jačaju. Nemaju na pozicijama zgubidane kao ovaj sa slike. Samo smo njega čekali da nas pozove na izbore te će sada izlaznost biti 110%.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije