Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nataša Novaković:

'Na sjednicu idući tjedan pozvat ćemo Zdravka Marića'

Nataša Novaković
Foto: Nova TV
1/3
17.04.2018.
u 22:10

Na pitanje jesu li otvorili slučaj aviona, Novaković je odgovorila da su imali predmet protiv ministra obrane Damira Krstičevića

Nataša Novaković, predsjednica Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa, najavila je kako će idući tjedan zbog Agrokora napraviti javnu sjednicu na koju će kao stranku pozvati ministra financija Zdravka Marića i druge osobe koje imaju saznanja, uključujući šefa Mosta Božu Petrova.

- Prvo će izvjestiteljica iznijeti predmet. Nakon toga će gospodin Marić imati priliku dati svoju izjavu, odnosno dodatno obrazložiti predmet, što inače stranke mogu. Ovo nije nešto ekskluzivno. Svaki put kad odlučujemo tada i stranka može reći svoje stajalište. Nakon toga ćemo pozvati druge osobe koje imaju neka saznanja koja će sudjelovati na sjednici Povjerenstva - rekla je Novaković na Dnevniku Nove TV, dodajući da ne smatra da je riječ o estradizaciji Povjerenstva.

Novaković je rekla kako očekuju da se predmet predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović oko njezinog puta u Ameriku u sljedećih mjesec dana nađe na dnevnom redu sjednice Povjerenstva.

- Predmet je doista već dugo kod nas i treba ga riješiti - rekla je, pozivajući institucije da im dostave dokumentaciju da ne moraju pisati požurnice.

Na pitanje jesu li otvorili slučaj aviona, Novaković je odgovorila da su imali predmet protiv ministra obrane Damira Krstičevića koji su otvorili na temelju medijskih natpisa.

- Nakon toga stigla je i prijava. I sam gospodin Krstičević izrazio je mišljenje, čak bih rekla da se vrlo detaljno očitovao o predmetu.

I prije kupovine?

- Ne. Sada. I u tom predmetu smo zatražili još neku dodatnu dokumentaciju i vrlo brzo očekujem rješavanje navedenog predmeta - rekla je Novaković.

Komentara 5

RI
rightside
09:54 18.04.2018.

ajooooj, ova pocela gore nego snaha druga letice,,)))) sve ce ona rjesavat prije nego dodu na red plenkovicevi slucajevi,, a po izboru vec sad pokazuje zavidnu zelju da zavlada hrvatskom i hrvatima, napadajuci najbolje ljude u drzavi,,tj olaksavajuci plenkovicu provodenje(ili ne provodenje) njegovih "reformi" kao npr ukidanje ministarstva branitelja, jer kao nije to ministarstvo uopce potrebno,,))))vidi se na koju stranu je drug zacrtao proboj..))))))

MI
misho32
09:40 18.04.2018.

još jedna podvala , imenovali su osobu koja će raditi protiv hrvatskih intersa , koje je to osoba i čime je to zaslužila tu poziciju, odma pokazuje što će joj biti prioritet , progon najsposobnijeg ministra i kompromitiranje predsjednice.

KA
kamenjar0404
10:16 18.04.2018.

Tko je postavio ovu Cecu da ona nesto odlucuje u Hrvatskoj i zbog cega ????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije