Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nataša Novaković:
Povratak na članak

'Na sjednicu idući tjedan pozvat ćemo Zdravka Marića'

Na pitanje jesu li otvorili slučaj aviona, Novaković je odgovorila da su imali predmet protiv ministra obrane Damira Krstičevića

Komentari 5

RI
rightside
09:54 18.04.2018.

ajooooj, ova pocela gore nego snaha druga letice,,)))) sve ce ona rjesavat prije nego dodu na red plenkovicevi slucajevi,, a po izboru vec sad pokazuje zavidnu zelju da zavlada hrvatskom i hrvatima, napadajuci najbolje ljude u drzavi,,tj olaksavajuci plenkovicu provodenje(ili ne provodenje) njegovih "reformi" kao npr ukidanje ministarstva branitelja, jer kao nije to ministarstvo uopce potrebno,,))))vidi se na koju stranu je drug zacrtao proboj..))))))

VL
MI
misho32
09:40 18.04.2018.

još jedna podvala , imenovali su osobu koja će raditi protiv hrvatskih intersa , koje je to osoba i čime je to zaslužila tu poziciju, odma pokazuje što će joj biti prioritet , progon najsposobnijeg ministra i kompromitiranje predsjednice.

VL
KA
kamenjar0404
10:16 18.04.2018.

Tko je postavio ovu Cecu da ona nesto odlucuje u Hrvatskoj i zbog cega ????

VL
PR
prodan
03:46 18.04.2018.

Mogli bi viditi malo I put u NOVU ZELANDU

VL
HR
Hrvatska
23:00 17.04.2018.

Zdravko Maric najbolji ministar ikad!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.