Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
70 godina pobjede

U Moskvu Kim dolazi, Obama i Merkel ne

Kim Jong-un
Foto: Reuters/PIXSELL
19.03.2015.
u 23:45

U Moskvu zato dolazi Milorad Dodik, Xi Jinping te u prvi inozemni posjet Kim Jong-un.

Na rusku proslavu 70. obljetnice pobjede u 2. svjetskom ratu 9. svibnja neće doći ni Obama, ni Merkel, ni Cameron, ni Hollande, što pokazuje koliko je obnovljena atmosfera hladnog rata.

Prije pet godina u Moskvi su bile i NATO-ove jedinice, a prije deset godina u svečanoj loži uz Putina su bili predsjednici George Bush i Jacques Chirac, kancelar Gerhard Schröder, a 1995. Bill Clinton je sjedio uz Borisa Jeljcina.

U Moskvu zato dolazi Milorad Dodik, Xi Jinping te u prvi inozemni posjet Kim Jong-un

>> Putin otpjevao himnu pa poručio Ukrajincima: 'Uzeo sam vam zemlju. Nemojte se ljutiti' 

>> 'Rusija jedina količinom naoružanja može premostiti zaštitu koju SAD posjeduje'

Komentara 56

OP
opančar
00:03 20.03.2015.

jaka stvar što ne dolaze obama, i merkelica (brdo sala), boli putina hurac za njih, bitno je da dođe kinez i Indijac, koji će amere ekonski i eu potuć za kavu 2 godine, i a snjima zajedno rokfelerove i rošilde, i treba te gnjide, otpilit.

Avatar Abcd....
Abcd....
01:12 20.03.2015.

Mozda ima neka gay parada u americi pa se se obamica i merkelica moraju tamo pojaviti golih guzica :)

Avatar babas
babas
06:43 20.03.2015.

U Moskvi je proslava pobjede nad fašizmom. Što bi tamo uopće Obama trebao raditi ili njegovi vazali? Oni su odgovorni za smrt miljuna ljudi samo u zadnjih desetak godina,od Iraka preko Libije do Sirije i Ukrajine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije