Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIO SAM SVOJ 'MAJSTOR'

Na protočni bojler ugradio aluminijsku cijev, kćer mu se otrovala ugljičnim monoksidom

Servis plinskog bojlera
Robert Anic/PIXSELL
01.04.2024.
u 11:16

Tužiteljstvo navodi da je cijev trebala poslužiti za odvod para ugljičnog monoksida, no nije bila adekvatna za to

Da ponekad biti sam svoj majstor može biti opasno po život, na svojoj koži i to na najgori mogući način doznao je 51-godišnjak kojeg je ODO u Varaždinu optužio za općeopasnu radnju, koja pukom srećom nije završila velikom tragedijom. Prema optužnici, 51-godišnjak se tereti da je u srpnju 2023. u kupaonici obiteljske kuće u Novom Marofu na protočni bojler neovlašteno ugradio improviziranu aluminijsku cijev.

Tužiteljstvo navodi da je cijev trebala poslužiti za odvod para ugljičnog monoksida, no nije bila adekvatna za to. Posljedica toga je da je 23. siječnja 2024.. dok je u kupaonici bila 27-godišnja kćer 51-godišnjaka došlo do povrata ugljičnog monoksida u kupaonicu. Uslijed toga, djevojka se otrovala, no srećom, ukućani su na vrijeme shvatili da nešto nije u redu pa je prevezena u bolnicu gdje joj je ukazana liječnička pomoć. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije