Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Allsa Ghazi

Na nestali.hr objavljena i službena potraga za nestalom malom Sirijkom

Nestala Sirijka Allsa Ghazi
Foto: NENO
1/2
25.09.2018.
u 17:24

Navodi se kako je djevojčica nestala 11. rujna prilikom nezakonitog prelaska državne granice na području Policijske uprave Karlovačke

Na internetskim stranicama Nacionalne evidencije nestalih osoba objavljena je i službena potraga za nestalom petogodišnjom Sirijkom Allsom Ghazi.

Navodi se kako je djevojčica nestala 11. rujna prilikom nezakonitog prelaska državne granice na području Policijske uprave Karlovačke.

Pogledajte video izjave ministra Božinovića o nestaloj sirijskoj djevojčici:

Riječ je o djevojčici čiji je otac zatečen u nezakonitom prijelazu granice te vraćen u Bosnu i Hercegovinu, a nakon što je izašao s pričom o nestaloj kćeri prevezen je u Hrvatsku na ispitivanje u policiju te iznio informacije o nestanku petogodišnje kćeri u trenutku kada se razdvojio od skupine Iračana nakon čega ga je zatekla policija. Otac je zatražio azil u Hrvatskoj.  

Ključne riječi

Komentara 27

Avatar Eddie
Eddie
18:59 25.09.2018.

Kakav kreten može uzeti dijete od 5 godina za ruku i krenuti s njim na put u neizvjesnost od nekoliko tisuća kilometara? I kakve su to TV koje upitnoj priči posvećuju prve minute vijesti?

LO
lojtra2
17:51 25.09.2018.

I ja kad ulazim u dućan prvo na parkingu potražim nepoznatu iračku obitelj da im ostavim (svoje) dijete dok sam u šopingu.

Avatar ivo587
ivo587
19:32 25.09.2018.

vjerojatno frajer laže i postigao je cilj, naši su mu dali azil a možda i državljanstvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije