Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIRNIJE ĆE SPAVATI

Cesare ostaje s majkom, ovrha odgođena do daljnjega

Nina Kuluz
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/2
06.02.2018.
u 14:27

Kuluz je proteklog vikenda medijima otkrila novi nalaz dječjeg psihijatra, po čijem bi mišljenju za Cesarea bio štetan odlazak u Italiju ocu.

Odgođena je ovrha nad Cesareom Avenatijem koji je u srijedu trebao biti oduzet mjaci Nini Kuluz i predan ocu Alessandru Avenatiju koji ga je trebao odvesti u Italiju.

Riječ je o dogodi na neodređeno vrijeme, ali Vanda Plazonić, koja je osnovala grupu na Facebooku "Ne damo malog Cesara" kaže da su zadovoljni, ali nisu oduševljeni.

- Ovrhu opet mogu zakazati kad hoće. Bili bismo zadovoljni da nije odgođena već da se od nje odustalo, što smo tražili temeljem mišljenja dječjeg psihijatra, ali očito to nije bio razlog. Još nismo dobili rješenje pa ne znam zbog čega je dogođeno - rekla je Plazonić.

- Nini nije pao kamen sa srca, ali barem će noćas mirnije spavati - zaključila je Plazonić.

Ninu Kuluz u ponedjeljak je primio nadbiskup Barišić i podržao je u nastojanjima da zadrži sina.

'Nadbiskup je izrazio svoje suosjećanje i blizinu s gospođom Kuluz. Podsjetio je na važnost roditelja u odgoju djece i nezamjenjivu ulogu majke koja je po svojoj naravi temelj zdravog i cjelovitog rasta djeteta. Odluke sudova su legitimne, ali nikada se ne smije prestati tražiti ono što je najbolje za svakog pojedinca, a u ovom slučaju maloljetno dijete. Nadbiskup Barišić je podržao gospođu Kuluz i sve koji joj daju podršku da koriste sva legitimna sredstva, a za dobrobit njezinoga sina' priopćeno je iz Splitsko-makarske nadbiskupije.

Pogledajte i galeriju: Splićani noć probdjeli pred zgradom Nine Kuluz

Nina Kuluz
1/22

Komentara 28

Avatar sf49
sf49
14:37 06.02.2018.

I ovo je kao pravda?!

DU
Deleted user
16:53 06.02.2018.

Protuzakonito otela dijete,skrivala ga godinama od oca.Nakon višegodišnje sudske trakavice dijete ponovno dodjeljeno ocu,i sad opet po treći put,oduzeto ocu i zadržano kod majke upitnog psihičkog zdravlja.Tko je nas sa ovakvim sudstvom pustio u EU?

KI
kimi
15:09 06.02.2018.

Kako god da bude, ovaj mališa će zbog dva morona biti kolateralna šteta...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije