Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova ravnateljica

Na čelu Sedme gimnazije prof. Ivka Nevistić

ivka Nevistić
Foto: Sedma gimnazija
25.07.2015.
u 00:10

Ivka Nevistić kao profesorica radi 23 godine, a krajem prošle godine u svojoj akciji izbora najmentora za područje matematike, fizike i kemije, koji se održao četvrti put, Ina ju je izabrala za najmentora za područje kemije

Nakon što su joj kolege u školi te Vijeće roditelja i Školski odbor iskazali povjerenje izabravši je za novu ravnateljicu ugledne zagrebačke Sedme gimnazije, izbor Ivke Nevistić na tu dužnost potvrdilo je i Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta. Ivka Nevistić kao profesorica radi 23 godine, a krajem prošle godine u svojoj akciji izbora najmentora za područje matematike, fizike i kemije, koji se održao četvrti put, Ina ju je izabrala za najmentora za područje kemije.

Tom prilikom je kazala da obožava svoj posao i kemiju te da joj se njezini bivši učenici znaju javiti i poslije dvadesetak godina. Profesorica Ivka Nevistić dužnost ravnateljice Sedme gimnazije preuzet će 6. rujna. Kao što je poznato, dugogodišnja ravnateljica te gimnazije i bivša ministrica obrazovanja prof. Ljilja Vokić 5. rujna oprostit će se sa svojim radnim mjestom i otići u mirovinu. Ispunjava sve uvjete za to, a u mirovini će se, kako nam je kazala, posvetiti malo više obitelji i putovanjima.

>>Četiri kandidata za nasljednika Ljilje Vokić

>>Studenti bi trebali u RH odraditi onoliko godina koliko su besplatno studirali

Komentara 3

MI
mikic82
12:20 25.07.2015.

7 Brdjanska gimnazija

ZA
zambezi
16:54 25.07.2015.

Zasto je to vijest?

DE
dea66
20:27 10.11.2015.

Vidim da nas sve skupa ne smatrate odviše pametnima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije