Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi detalji istrage

Na bombi iz Bostona pronađen ženski DNK!

Boston
Reuters/PIXSELL
29.04.2013.
u 23:09

Policija nije otkrila kako je DNK povezan s napadom te znači li to da je neka žena pomagala dvojici bombaša

Istražitelji su pronašli ženski DNK na najmanje jednoj bombi korištenoj u napadu u Bostonu, no nisu otkrili kako je DNK povezan s napadom te znači li to da je neka žena pomagala dvojici bombaša, piše The Wall Street Journal.

Stručnjaci koji su upoznati sa slučajem tvrde kako može biti nekoliko objašnjenja zašto se ženski DNK našao na bombama. Primjerice, žena je mogla u trgovini imati kontakt s materijalom koji su braća Carnajev koristila za izradu eksploziva ili može biti riječ o zalutaloj vlasi kose.

Inače, FBI je danas viđen kako izlazi iz kuće roditelja Katherine Russell, udovice Tamerlana Carnajeva koji je ubijen u pucnjavi s policijom.

Sve o bombaškom napadu u Bostonu čitajte u našem specijalu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije