Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMAO JE ZABRANU PRILASKA ŽENI

Muškarac koji je ubio suprugu u Novskoj već je bio u zatvoru zbog ubojstva

Novska: Muškarac ubio suprugu, a zatim sebe. Očevid je u tijeku
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/10
31.08.2022.
u 10:32

Supružnici su imali razmirica, a unazad 20-ak dana suprug je dobio i sudsku mjeru zabrane prilasku B.G.  Supruga je prijavila D.G. za nametljivo ponašanje, a sud izrekao zaštitnu mjeru koju je ubojica prekršio

Stravičan zločin dogodio se jutros u Novskoj. D.G. (54) dočekao je, oko osam sati, svoju suprugu B.G. (39) ispred butika kojeg ona vodi na novoj tržnici u Novskoj te ju usmrtio, nakon čega se udaljio automobilom te izvršio samoubojstvo. Policija ga je pronašla mrtvog u obiteljskoj kući. 

Supružnici su imali razmirica, a unazad 20-ak dana suprug je dobio i sudsku mjeru zabrane prilasku B.G.  Supruga je prijavila D.G. za nametljivo ponašanje, a sud izrekao zaštitnu mjeru koju je ubojica prekršio.

 

Kako neslužbeno doznajemo, za D.G. suprugin mu nije prvi život kojeg je oduzeo. Prije 15-ak i više godina usmrtio je u tučnjavi jednog muškarca zbog čega je bio osuđen na višegodišnju zatvorsku kaznu koju je i odležao.

Izgleda da je ove srijede sačekao svoju suprugu da otvori butik, ušao unutra i usmrtio je te pobjegao automobilom. Iz susjednih lokala čuli su da se nešto zbiva no kad su došli pronašli su samo mrtvo tijelo 39-godišnjakinje. Policija je, zbog ranijih razmirica, odmah posumnjala na supruga te su nakon kraće potrage i njega ubrzo pronašli mrtvog, nakon što je izvršio samoubojstvo.

Ključne riječi

Komentara 24

RA
RadagastovBrat
10:54 31.08.2022.

Ma neće on ništa, on se samo igra

BE
Beyonder
10:55 31.08.2022.

Bravo za suca koji ga pustio

SB
Stroga Babaroga
11:00 31.08.2022.

Najbolji dokaz da je zabrana prilasku čista lakrdija. Mi nemamo dovoljno zatvora za sve te krimiće. O političkim krimićima koje bi trebalo zatvoriti da i ne pričam…

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije