Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBOJICA ZARADILA PRIJAVU

Muškarac izvrijeđao pa nasrnuo na redara jer nije mogao preko reda na trajekt

Trajekt na liniji Kor?ula - Orebi?
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL, ilustracija
19.08.2023.
u 15:23

Svjedok tvrdi da je policija iz nejasnog razloga čekala do 19:20 sati kada su odveli i redara i starijeg muškarca u policijsku postaju, a gospođa se ukrcala na trajekt u 19:30

Neugodnom incidentu svjedočili su okupljeni u trajektnoj luci Orebić dok su u petak poslijepodne čekali da se ukrcaju na trajekt. Oko 17:30 sati, stariji par se prvo posvađao s mladim redarom Lučke uprave, a zatim je došlo i do fizičkog obračuna.

Par je osobnim automobilom zagrebačkih registracija pokušao nasilno i preko reda pristupiti trajektu 'Ston' koji prometuje na relaciji Orebić-Dominče. Na upozorenja redara su se oglušili, a kada nisu uspjeli proći na trajekt, izašli su iz automobila i "gnjusnim uvredama" se obratili redaru, opisao je situaciju svjedok za Slobodnu Dalmaciju.

- Spominjali su mu članove obitelji kojima su kletvama 'poželjeli' najopasniju bolest današnjice. Pljuvali su redara, te je naposljetku stariji gospodin fizički nasrnuo na njega kojemu je između ostalog vidljiva i rasparana odjeća - dodao je.

Po dolasku policije, službenici su zadržali redara više od sat vremena, negodujući dok je obavljao telefonski razgovor s nadređenima kako bi im objasnio situaciju. Svjedok tvrdi da je policija iz nejasnog razloga čekala do 19:20 sati kada su odveli i redara i starijeg muškarca u policijsku postaju, a gospođa se ukrcala na trajekt u 19:30 i nastavila prema Korčuli.

Iz policijske uprave potvrdili su da je jučer poslijepodne na trajektnom pristaništu Orebić došlo do "rasprave" između 64-godišnjaka s područja Zagreba i zaposlenika Lučke uprave. Navode da je stariji muškarac nasrnuo na mlađeg te mu zadao lakšu ozljedu, a obojica su zaradila prekršajnu prijavu za narušavanje javnog reda i mira.

VIDEO Da ti se sledi krv u žilama: Seat skoro uzrokovao stravičan sudar

Ključne riječi

Komentara 14

PD
plavi-devet
15:45 19.08.2023.

Prijava obojici? Koji retardi drotovi.

DA
DavorBillege
16:03 19.08.2023.

Drotovi su prva instanca za ovakvo krkansko i barbarsko ponašanje. A ovakvim debilnim postupanjem ga samo još više ohrabruju! Jer ako krkan redara napadne a obojica dobiju jednaku kaznu,onda smo fakat smeće od države i sustava!

Avatar rubinet
rubinet
16:59 19.08.2023.

Čestitam komunalnom redaru na strpljenju. A o onom drugom što reći?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije