Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rekordan broj

Mrsić o nezaposlenosti: Mi ne skrivamo podatke kao bivša vlada

'06.03.2012., Zagreb - Ministar rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsic. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL'
'Jurica Galoic/PIXSELL'
23.03.2012.
u 17:53

Lani se broj nezaposlenih skrivao. Najavljivali smo da će biti teško i da će broj nezaposlenih rasti, kaže Mrsić

Ministar rada i mirovinskog sustava komentirao je za Soundset rekordan broj nezaposlenih u veljači od čak 20,1 posto. Kaže kako je Vlada najavljivala da će biti teško i da će broj nezaposlenih rasti.

– Ta je brojka lani bila mistificirana, skrivala se, popravljala raznim mjerama da se ne vidi pa je za sezone bilo malo lakše, pa se opet počelo skrivati u desetom mjesecu. No ima još jedna broj koji obično ljudi ne prate, to je stranica Mirovinskog, a to je broj zaposlenih ljudi. Taj se broj smanjio za 250 tisuća zaposlenih. Razlog je što je samo gospodarstvo stalo. A kad se pokrene, u drugoj polovici godine, trebat će šest mjeseci da rezultat vidimo u stvarnom padu broja nezaposlenih. Stanje je takvo i od toga ne treba bježati – rekao je Mrsić.

Komentara 59

HS
Hrvatski sin
18:25 23.03.2012.

Izgleda da sdPartija samo povećava broj nezaposlenih! valda neće ovaj put oborit vlastiti rekord iz 2002. godine od 415 000 nezaposlenih.

DU
Deleted user
19:00 23.03.2012.

Sami debilni i licemjerni komentari od poraženih hdz-huškača. Svi nezaposleni trebaju shvatiti da je to posljedica hdz-ove 17-godišnje prodavanje magle.

DU
durica
19:27 23.03.2012.

A meni se gospodin Mrsić baš jako dopada!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije