Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti EU izbori

Mostovci i predstavnici stranke Stranke rada i solidarnosti Milana Bandića 365 dijelili pisanice i čokoladice

Zamjenica zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, Jelena Pavičić Vukičević, na stranačkoj listi za EU izbore, svima koji slave Uskrs uputila je čestitke.
20. travnja 2019. u 13:44 1 komentara 314 prikaza
Kandidati stranke BM 365 građanima dijelili pisanice
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/18

Kandidati za europarlamentarne izbore Stranke rada i solidarnosti - Bandić Milan 365 u subotu su na Trgu bana Jelačića građanima dijelili pisanice čestitavši im Uskrs te su ih pozvali da izađu na izbore za Europski parlament.

Zagreb: Djeca na znanstvenoj radionici izradila elektroničku čestitku Škola radosti i znanosti Čestitke za Uskrs bakama i djedovima ove godine stižu poštom!

Zamjenica zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, Jelena Pavičić Vukičević, na stranačkoj listi za EU izbore, svima koji slave Uskrs uputila je čestitke.

"Ovu subotu odlučili smo provesti radno, ali i svečarski, družeći se s građanima. To je prilika da čestitamo građanima Uskrs, najveći kršćanski blagdan, ujedno vrijeme kada se čovjek okreće sebi, obitelji i pravim vrijednostima", rekla je.

Čestitkama se pridružila i direktorica Turističke zajednice grada Zagreba (TZGZ) Martina Bienenfeld, koja je također na listi stranke Bandić Milan 365 - Stranke rada i solidarnosti na izborima za Europski parlament. 

Kandidati stranke BM 365 građanima dijelili pisanice
1 / 18
Kandidati stranke BM 365 građanima dijelili pisanice

Izrazila je zadovoljstvo što se pridružila današnjoj akciji kojom se građanima šalje "lijepa uskršnja poruka".

"Na današnji dan se tradicionalno farbaju pisanice. Ovo je prilika da, uz druženje, podijelimo pisanice našim građanima kao i svima koji se nađu u Zagrebu, na Trgu bana Jelačića. Danas je dan molitve i tišine, veliki kršćanski dan", rekla je zadovoljna što je također imala priliku razgovarati s građanima.

Želimir Puljić Blagdan Puljić i Jandroković čestitali Uskrs: 'Kristovim uskrsnućem pobijeđena je smrt'

Most: Dužnost sviju je budućim generacijama ostaviti uređenu i pravednu Hrvatsku

Mostovi kandidati za europarlamentarne izbore u subotu su, uz druženje s građanima uoči Uskrsa, dijelili pisanice na zagrebačkoj tržnici Dolac, potom na Trgu bana Jelačića i Cvjetnom trgu te su pozvali građane da izađu na europarlamentarne izbore jer je, kao su istaknuli, dužnost sviju da se budućim generacijama ostavi uređena i pravedna Hrvatska.

Potrebe i interesi hrvatskih građana ključni su u budućem djelovanju Mosta i zato smo željeli izravno razgovarati s građanima, čuti njihovo mišljenje i informirati ih o značaju predstojećih izbora  i o utjecaju odluka Europskog parlamenta na živote svih građana, istaknuli su Mostovi kandidati. 

Mostov kandidati za europarlamentarne izbore Ivan Bekavac rekao je kako građani često nemaju izravan kontakt s političarima, a Most im se ovom prilikom želi približiti.

Građane je pozvao da izađu na EU izbore te istaknuo kako je najveća dužnost sviju da se budućim generacijama ostavi uređena, pravedna i zdravija Hrvatska, drugačija od ove danas.

"Prilika je na ovim izborima za EU parlament pokazati vrijedi li se boriti za Hrvatsku -  jesu li je građani spremni mijenjati i jesmo li svjesni koliko se svi trebaju uključiti ili Hrvatska nije zemlja u kojoj su građani sposobni i spremni graditi budućnost", istaknuo  je.

Velika subota USUSRET USKRSU Znate li što slavimo danas, na Veliku subotu?

Pogledajte i video Djeca na znanstvenoj radionici izradila elektroničku čestitku

Marko Grubnić i Momčilo Gurović
POSLOŽILO MU SE
Marko Grubnić: 'Presretan sam, vjenčat ćemo se ove godine'
Grawe
PRIHVATI IZAZOV
Izazov za sve trkače koji žele pomoći drugima